Janvārī neauglības ārstēšanai saziedo 2,3 tūkstošus eiro

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/ daspader

«Ziedojumu vākšanas kampaņā, lai palīdzētu ģimenēm, kam diagnosticēta neauglība, piepildīt sapni par sen gaidīto bērniņu, janvārī ir saziedoti 2,3 tūkstoši eiro,» informē Laila Vārtukapteine, SIA «ELVI Latvija», kas ir galvenā neauglības ārstēšanas kampaņas atbalstītāja, komercdirektore. Pateicoties uzņēmumu un cilvēku ziedojumiem, divos gados finansiālais atbalsts pilnīgi apmaksātajam medicīniskās apaugļošanas kursam būs sniegts jau 17 ģimenēm no visas Latvijas. «Kampaņas ietvaros sešas ģimenes ir sava ilgi lolotā bērniņa gaidībās.

Šogad medicīniskās apaugļošanas kurss tiks apmaksāts septiņām ģimenēm. Ceram, ka rezultāti būs tikpat pozitīvi!» atzīst Māris Arājs, klīnikas EGV, kas arī ir viena no galvenajām kampaņas atbalstītājām, ginekologs. Papildinot - visas pērnā gada nogalē noteiktās ģimenes ir apzinātas un uzsāk nepieciešamās veselības pārbaudes.
Turpinot neauglības ārstēšanas kampaņu arī 2015.gadā, aicinām ģimenes, kam diagnosticēta neauglība, nesadzīvot ar problēmu, bet pieteikties kampaņai, zvanot uz klīniku EGV (25635346) vai aizpildot elektronisko pieteikšanās formu http://ejuz.lv/1lh.
Savukārt, ja vēlies palīdzēt finansiāli:
ziedo speciālajās akcijas kastītēs visos veikalos ELVI, «DOMO», «AlkOutlet», ātrās ēdināšanas restorānos «Hesburger», klīnikā EGV, degvielas uzpildes stacijās VIRŠI-A un lietotu preču mazumtirdzniecības veikalos KRISTĪNE-RR.
zvani 90006282 (viens zvans ir 1,42 eiro) vai
veic pārskaitījumu uz ziedojuma kontu LV37HABA0551034195731.
«Neauglības ārstēšanas kampaņa ilgst kopš 2013.gada pavasara un tās mērķis ir vērst Latvijas sabiedrības uzmanību uz reproduktīvās veselības jautājumiem un to risināšanas iespējām, kas tiešā veidā ir saistīts ar demogrāfijas situācijas veicināšanu mūsu valstī,» komentē L.Vārtukapteine.
Padarīt Latviju bagātāku aicina biedrība «Labu darot» ar mazumtirgotāju ELVI, klīniku EGV, mājsaimniecības lielveikalu «DOMO», ātrās ēdināšanas restorānu ķēdi «Hesburger», veikalu-noliktavu ALKOUTLET DZĒRIENI&VĪNI, dzelzceļa starptautisko pasažieru pārvadātāju «L-Ekspresis», AS VIRŠI-A degvielas uzpildes stacijās un lietotu preču mazumtirgotāju «KRISTĪNE-RR». Papildu informāciju par kampaņu var meklēt biedrības «Labu darot» mājaslapā: www.labudarot.lv.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu