Eirovīzijas nacionālās atlases dalībnieku vizītkaršu filmēšana (19)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Latvijas televīzijā 15., 16. un 17. janvārī notika Eirovīzijas nacionālās atlases dalībnieku vizītkaršu filmēšana. Vizītkartes tika filmētas gan uz vietas Latvijas televīzijā, gan dodoties izbraucienos uz dažādām Rīgas vietām.

Vizītkaršu filmēšanā dziedātājiem bija jāstāsta, ar ko viņiem asociējas Latvija, ar ko mūsu valsts ir īpaša. Ikvienam dalībniekam bija jānosauc trīs lietas; ja bija iespējams lietas dabūt līdzi uz studiju, tās varēja ņemt un prezentēt.

Dziedātājs Dons ieradās televīzijā ar trīs veidu graudaugu brokastīm, Katrīne Lūkins ar kasti, kura pilna ar biezpiena sieriņiem, bet Sabīne Vidriķe ar tīrkultūras dzērienu.

Dalībnieki jokoja, daudz smējās, bija pozitīvi un galvenais - ieradās sagatavojušies, zināja, ko runāt, un savos tekstos neputrojās.

Par ārējo veidolu visvairāk bija padomājuši dziedātāji Andris Kivičs un Sabīne Vidriķe. Andris līdzi bija paņēmis kreklu un tauriņu, bet Sabīne ieradās kleitā, pēc frizētavas apmeklējuma, ar jaunu, skaistu manikīru.

Oriģinālākie vizītkaršu filmēšanā bija grupa «Mad show boys», kuras sastāvā ietilpst arī pasaules apceļotājs Jānis Vaišļa. Grupa atveidoja hokeja spēli, dziedāja Jāņu dziesmas.

Puiši arī bija vienīgie, kuri ar humoru mudināja cilvēkus balsot par viņiem, sakot, ka tā ir trešā lieta, kura dzīvē jāpaveic ikvienam latvietim.

Dziedātājs Dons bija vienīgais dalībnieks, kurš izvēlējās filmēties bez apaviem, kājās atstājot zeķes. Mūziķis arī neizmantoja krēslu kā pārējie, bet sēdēja uz bērza bluķa.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu