Katrine Lukins ir gan Zviedrijas, gan Latvijas pilsone (20)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Karlīna Vītoliņa

Septiņpadsmit gadus vecā latviete, kura dzīvo Zviedrijā, Katrine Lukins, piedalās Eirovīzijas nacionālās atlases pusfinālā ar dziesmu «You are the reason». Lai piepildītu savu sapni par dalību prestižajā konkursā, jaunajai dziedātājai nācās kļūt par Latvijas pilsoni.

Dziedātāja Katrine Lukins ar mūziku mēģina izsisties tieši Latvijā, jo viņai bija iespēja 2012. gadā šeit ierakstīt savu pirmo singlu.

«Esmu vairāk sākusi strādāt ar mūziku, tāpēc man gribējās iesūtīt savu jaunāko dziesmu «You are the reason» Eirovīzijas nacionālajai atlasei, to arī izdarīju. Esmu ļoti priecīga, ka iekļuvu pusfinālā un esmu viena no divdesmit četriem pusfinālistiem,» skaidro Katrine.

Viss, kas saistās ar mūziku, ir Katrines sapnis, viņa jau no bērnības izjuta lielu interesi par mūziku un dziedāšanu.

«Eirovīzija man liekas liels notikums, uzskatu, ka visas dziesmas šogad ir ļoti labas. Grūti saprast, kas cilvēkiem patiks, tik dažādi stili dziesmām. Es vairāk izpildu poproka stilu, ceru - tas cilvēkiem patiks,» cerīgi nosaka Katrine.

Tā kā nacionālajā atlasē drīkst piedalīties dalībnieki, kuri ir Latvijas pilsoņi, Katrinei Lukins nācās iegūt Latvijas pilsonību; tā kā viņas vecāki ir Latvijas pilsoņi, tas nenācās grūti. Nu jaunā dziedātāja var lepoties, ka ir divu valstu pilsone un viņai ir divas pases.

«Es nebaidos no dzīves un no neizdošanās. Dažreiz sāku domāt par to, ka tu vari sasniegt savus sapņus un varbūt tas liekas grūti, ir sajūta, ka dzīve plūst garām, kamēr domā, bet nē, es nebaidos un zinu, ka ir jādara viss, ko gribas,» stingri nosaka Katrine.

Brīvajā laikā Katrīne labprāt tiekas ar draudzenēm, bet esot Latvijā - ar draugu. Dziedātājai ļoti patīk dzīvnieki, un viņai ir sunītis, kuru trenē pati dziedātāja.

«Man patīk neko nedarīt, tikai atpūsties, skatīties filmu un būt kopā ar ģimeni. Mans dzīves moto - everything happens for a reason,» smaida Katrine.

Katrine sevi raksturo kā mērķtiecīgu, neatlaidīgu un pozitīvu. Kā interesantākās lietas ko viņa ir darījusi, dziedātāja nosauc traktora vadīšanu un govs slaukšanu.

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu