Sabiedrības dāmas ietērpj savus sunīšus jauna dizaina ādas apģērbā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

2015.gada 21.janvārī notika ekskluzīvās kažokādas kolekcijas prezentācija, ikviens kažoku, cepuru modelis bija speciāli veidots tieši modes nama «ĻUSI & OLSI» mazajiem četrkājainajiem klientiem.

Ierodoties «ĻUSI & OLSI» modes namā, visur skraidīja mazi dažādu šķirņu sunīši, kuri viens ar otru centās iedraudzēties. Protams, veikala īpašnieces suņu meitenes Ļusi un Olsi bija teicamas namamātes, nolika pie vietas savus mazos draugus, ar katru cilvēku iepazinās un ļāva sevi paglaudīt.

Viesi vakara sākumā varēja baudīt īpašus franču vīnus, ēst tikko kā no ceptuves atvestus siltus kēksiņus, kā arī fotografēties pie foto sienas un iegādāties kādu no sunīšiem domātajiem apģērbiem.

Atšķirībā no lielas daļas dzīvnieku apģērbu, kuri tos padara kā lelles, šī modes nama dizainere Ella Aleksejeva veido tērpus, lai nodrošinātu galveno funkciju, to, kāpēc tērpi ir domāti – lai mazais sunītis justos ērti un viņam būtu silti, jo paši miniatūrie sunīši nespēj ziemas laikā justies silti bez šāda apģērba.

Sunīši kopā ar saimniecēm lieliski defilēja modes skatē, fotografējās pie foto sienas un iejutās dažādos tēlos, gan pārtopot par īstām lēdijām, uzvelkot kažokādas mētelīšus, gan iejūtoties īstu džentlmeņu ādā ar skaistajām Šerloka Holmsa laika cepurītēm.

Jaunajā kolekcijā ir atrodamas dabīgas kažokādas, mākslīgās kažokādas ar drapu vai ādas iešuvēm.

Kā gan savādāk, ja sabiedrības dāmām patīk rotāties ar kažokādām, kāpēc lai viņu mīluļi būtu izņēmums?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu