Vidējos Austrumos par gada SUV nosauc Jeep Grand Cherokee (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Chrysler

2014.gada Jeep Grand Cherokee plūc pirmās balvas. Vidējo Austrumu ikgadējā automašīnu apbalvošanas ceremonijā MEMA jaunais Jeep modelis izvēlēts par labāko vidējās klases SUV.

Jeep Grand Cherokee ir jauns salona un eksterjera dizains, progresīvas tehnoloģijas un astoņu pārnesumu automātiskā kārba. Tāpat šim auto piemīt zīmolam raksturīgās caurgājības spējas.

Jeep Grand Cherokee var izvēlēties ar tiešās iesmidzināšanas 3 litru V6 common-rail turbo dīzeļdzinēju vai trīs benzīna dzinējiem: 3,6 litru Pentastar V6, 5,7 litru V8 HEMI vai 6,4 litru V8 HEMI, kas tiek izmantots SRT modelī.

No 1992.gada, kad pasaulē debitēja pirmais Jeep Grand Cherokee, tā pamata koncepcija nav mainījusies. Aizvadīto vairāk nekā 20 gadu laikā visā pasaulē jau pārdoti gandrīz 5 miljoni šā modeļa automašīnu.

Var atzīmēt, ka Jeep Grand Cherokee laurus plūca arī konkursā Latvijas Gada auto, kur tas tika atzīts par labāko apvidnieku.

Foto: Chrysler
Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu