Ārvalstīs apzagta Latvijas izlases basketbola spēlētāja Līga Šurkusa (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Štrāle

Basketboliste, Latvijas izlases spēlētāja Līga Šukusa jauno basketbola sezonu aizvada vienā no labākajiem Slovākijas basketbola klubiem. Basketbola klubs devās uz turnīru Ungārijā un pēc spēles konstatēja, ka no ģērbtuves ir pazudušas mantas.

Basketboliste Līga Šurkusa ievietojusi savā portāla «Facebook» kontā informāciju, ka viņu kādu laiku nebūs iespējams sazvanīt, jo gluži vienkārši viņai vairs nav telefona.

Mantas pazudušas mistiskā veidā, pēc spēles atgriežoties ģērbtuvē, meitenes konstatējušas, ka ne maki, ne telefoni, ne «iPodi» vairs neatrodas viņu somās. Dažām meitenēm pazudušas bija pat somas.

«Bija pāris meitenes, kurām visas mantas bija uz vietas. Man, veiksminiecei, nozaga visu – naudas maku, telefonu un «iPodu»,» dusmīgi raksta Līga.

Mantas nozagtas pavisam vienkārši - ģērbtuvē bija ļoti šaurs logs, tas tika izsists un kāds maza auguma cilvēks iemanījās ielīst ģērbtuvē, paņemt mantas un tikt prom.

Basketboliste nesaprot, kā kāds var tikt iekšā pa logu, kurš ir vairāk nekā trīs metru augstumā un ļoti šaurs, turklāt vēl dabūt ārā somas.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu