Skaistuma karaliene apmeklē bērnus ar īpašām vajadzībām (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau otro gadu pēc kārtas «Mis un Misters Rēzekne» sadarbībā ar biedrību «Zvārgulīši» kopīgiem spēkiem organizēja labdarības pasākumu «Cilvēks cilvēkam».

Šajā gadā skaistumkonkursa uzvarētāja devās uz Rēzeknes dienas aprūpes centru «Īpašais bērns», lai iepriecinātu bērnus ar dāvanām, laba vēlējumiem, radot īpašu izbijušo Ziemassvētku noskaņu.

Ar bērniem kopā priecājās un rotaļās gāja Ziemassvētku vecītis, bērni dziedāja arī īpašas Ziemassvētku dziesmas un, sēžot klēpī Ziemassvētku vecītim, skaitīja dzejolīšus, lai iegūtu dāvanas.

Dāvanās bija rotaļlietas un sporta lietas, lai bērni var ne tikai spēlēties, bet arī attīstīties.

Lai bērniem būtu vēl interesantāk, ieradās ķermeņa mākslas meistars Aleksandrs Rezvovs, kurš bērnus apzīmēja ar skaistiem, krāsainiem zīmējumiem; tā kā bērni ar īpašām vajadzībām ļoti labi uztver krāsas, tieši šī izklaide viņiem sagādāja milzīgu prieku.

Ciemos pie bērniem ieradās Mis Rēzekne 2013 – Kristīne Rancāne un starptautiskā konkursa «Little Princess of the World 2013» uzvarētāja Diāna Vladimirova.

Par spīti tam, ka dienas aprūpes centru skaistuma karaliene apmeklēja janvārī, kad patiesie svētki jau sen aiz muguras, bērnu acīs mirdz paties svētku prieks, ticība brīnumam, un tas ir būtiskākais.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu