Foto: Uzzini, kāda zīmola kleitas ir iecienījusi Marta Ritova

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātāja Marta Ritova dziesmu konkursā «Muzikālā banka» īpaši izcēlās ne tikai skaistās balss, bet arī skaistās kleitas dēļ, kura dziedātājai lika justies īpašai.

Par spīti tam, ka kleita izskatās gluži kā šūta uz Martas Ritovas auguma, kleitu dziedātāja ieraudzīja pirmo reizi un arī uzvilka pasākuma rītā, bet to izvēlējās Martas stiliste Elīna.

Foto: Nauris Garkaklis

«Izvēloties kleitu, es vienmēr dodu priekšroku zīmola «Karen Millen» kleitām, tas ir mans mīļākais veikals, tieši kleitu izvēlē. Ja mana kleita nāk no šā zīmola, nekas nekad nevar noiet greizi. Vienmēr jūtos skaisti, īpaši un zinu, ka varēšu brīvi kustēties,» stāsta Marta.

Princeses cienīgs tērps ir arī piemērots lēnajai, romantiskajai dziesmai «Lai kas arī nenotiktu», kuru Marta izpildīja duetā ar dziedātāju Emīlu Balceri.

Dziedātāja atklāj, ka bieži vien nesanāk pašai būt klāt, kad tiek izvēlēti viņas skatuves ietērpi, bet viņa ar savu stilisti sadarbojas jau vairāk nekā trīs gadus un pilnībā uzticas sievietei, zina, ka stiliste jūt un saprot, kas Martai nepieciešams.

Foto: Nauris Garkaklis

«Uzskatu, ir jāatšķir ielas stils no skatuves. Esmu no tiem cilvēkiem, kuri nevar ar vienu apģērbu staigāt pa ielu un ar to pašu kāpt uz skatuves. Skaistā apģērbā pašam ir sajūta svarīgāka. Protams, ir mūzikas stili, kur šādu apģērbu izmanto, bet tad tam ir jābūt ar savu «odziņu», nevis jārada iespaids - piecēlos un ar pidžamu devos uz skatuvi,» tā Marta.

Marta atzīst, ka īpaši modei līdzi neseko un nezina visus šīs ziemas modes «trendus», bet ar prieku paziņo, ka jau kārtējo gadu ziemā staigā tikai «UGG» veida zābakos un tieši šos apavus jau daudzus gadus sauc par saviem mīļākajiem.

«Dievinu krāsainu apģērbu, tādu arī ikdienā nēsāju, tā kā strādāju bērnudārzā, man nav konkrētas apģērbu formas, nevelku minisvārkus un blūzes ar lielu dekoltē, bet pārējais viss ir atļauts, staigāju brīvā, krāsainā apģērbā,» nobeidz Marta.

Foto: Nauris Garkaklis
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu