Aizturēts Madonnas albuma nopludinātājs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Policija apstiprinājusi, ka trešdien aizdomās par popdīvas Madonnas jaunākā albuma nopludināšanu aizturēts 39 gadus vecs izraēlietis.

Likumsargi uzskata, ka vīrietis ielauzies vairāku slavenību datoros un izzadzis no tā vēl neizdotas dziesmas, ko vēlāk pārdevis internetā.

Policija apliecināja aizturēšanas faktu, taču atteicās sniegt sīkākas ziņas par arestēto vīrieti un viņa upuriem.

Kā jau ziņots, pagājušā gada nogalē internetā noplūda vairākas dziesmas no Madonnas gaidāmā albuma. «Tā ir mākslas izvarošana!» viņa rakstīja sociālajā tīklā «Instagram». «Nopludināti agrīni demoieraksti, no kuriem puse nemaz nebūs albumā, bet otra puse būtu augusi un mainījusies.»

Izraēliešu privātizmeklētājs Ašers Vizmans sacīja, ka Madonnas pārstāvji pirms vairākām nedēļām ar viņu sazinājušies un lūguši izmeklēt lietu, jo padzirdējuši baumas par dziesmu nopludināšanas iespējamo saistību ar Izraēlu.

Madonna ir jūdaisma sekotāja, kura vairākas reizes viesojusies Izraēlā. 2012.gadā viņa atklāja pasaules koncertturneju ar uzstāšanos Telavivā.

«Atklājās, ka viņas mājā un studijā esošajos datoros ielauzies kāds, kurš atradās Izraēlā,» Vizmans sacīja ziņu aģentūrai «Reuters». «Mēs atradām uzbrucēja datoru un līdz ar to arī viņu pašu. Kad bijām savākuši pietiekami daudz pierādījumu, vērsāmies policijā.»

Izraēlas mediji vēsta, ka aizturētais esot bijis dalībnieks kādā no vietējiem dziedāšanas šoviem.

«Viņš turēts aizdomās par datora uzlaušanu, autortiesību pārkāpšanu un krāpšanu. Izmeklēšanā noskaidrotie fakti liek domāt, ka aizdomās turētais ielauzies vairāku starptautisku izpildītāju datoros, nozadzis neizdotas dziesmu demoversijas un pārdevis tās internetā,» norādīja policijas pārstāvis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu