Kultūras ministrija meklē Radošo industriju nodaļas vadītāju

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Kultūras ministrija (KM) izsludinājusi atklātu konkursu uz Kultūrpolitikas departamenta Radošo industriju nodaļas vadītāja amata vietu, lai atrastu zinošu un enerģisku kandidātu, kurš izprot radošās nozares un vēlas palīdzēt tām attīstīties, liecina informācija radošo industriju projekta «Fold» mājaslapā.

Pretendentam jāatbilst Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām, jābūt ar augstāko akadēmisko vai otrā līmeņa profesionālo augstāko izglītība sociālajās vai humanitārajās zinātnēs, vismaz divu gadu darba pieredzi vadošā administratīvā amatā, kura iegūta pēdējo septiņu gadu laikā, un vismaz viena gada darba pieredzi publiskajā pārvaldē.

Kandidātam tiek prasītas teicamas angļu valodas zināšanas, izpratne un zināšanas par radošo industriju politiku un kultūrpolitikas veidošanu, prasme strādāt ar liela apjoma informāciju, kā arī prasme analizēt, klasificēt un apkopot to.

Pretendentam nepieciešama pieredze projektu vadībā. Priekšrocība būs kandidātiem ar pieredzi radošo industriju projektu vadībā, kā arī starptautisku un ar Eiropas Savienības fondu finansējumu saistītu projektu vadībā.

Radošo industriju nodaļas vadītāja amatam tiek meklēts kandidāts ar labām prezentācijas, komunikācijas un sadarbības, kā arī labām darba organizācijas un vadības prasmēm.

Konkursa pretendentiem jāiesniedz motivēta pieteikuma vēstule, dzīves un iepriekšējās darba pieredzes apraksts (CV), izglītību apliecinošu dokumentu kopijas, amata pretendenta aptaujas lapa, kā arī apliecinājums par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām.

Pieteikties amatam iespējams līdz 28.janvārim KM Dokumentu pārvaldības nodaļā, Rīgā, Krišjāņa Valdemāra ielā 11a, 21.kabinetā, vai elektroniski - «pasts@km.gov.lv» - ar norādi «Vārds, Uzvārds pieteikums Radošo industriju nodaļas vadītāja vakancei». Ja dokumenti tiek nosūtīti pa pastu, jāievēro, ka pasta zīmogs ir 28.janvāris.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu