Farels atgūst pirmo vietu UKtop40 (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu mūziķis un producents Farels Viljamss (Pharrell Williams) Apvienotās Karalistes singlu topā ar jaunāko dziesmu «Happy» atgriezies 1. vietā, ziņo nme.com. Tikmēr albumu konkurencē 1. vietu saglabājusi Rīgas viešņa Elija Goldinga ar 2012. gada plati «Halcyon».

Atgādinām, ka novatoriskais hiphopa producents dziesmai «Happy» izveidojis arī 24 stundas garu videoklipu, kurā šo dziesmu dzied fani un slavenības. Videoklipā redzams ne tikai Viljamss pats, bet arī amerikāņu aktieris Stīvs Kerels, reperis «Tyler the Creator», basketbola leģenda Maģiskais Džonsons un ekrāna zvaigzne/dziedātājs Džeimijs Fokss. «Happy» iekļauta animācijas filmas «Despicable Me 2» («Nejaukais es 2») skaņu celiņā.

Līdz ar to dejiskais amerikāņu pop sirēnas Kešas (Ke$ha) un repera Pitbula (Pitbull) grāvējs «Timber» noslīdējis uz 2. vietu.








Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu