Foto: Berimoras pusotru gadu vecā meita viesojas televīzijā (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Aktrise Drū Berimora gaida pasaulē nākam savu otro meitu. Pirmdzimtajai ir tikai pusotrs gads, bet viņa jau tiek mācīta, kā ir jāuzvedas vecākajai māsai. Māte un meita viesojās televīzijā, lai piedalītos Elenas Didženeresas televīzijas šovā.

Foto: Instagram

Kamēr Berimora piedalījās šovā un stāstīja par grūtniecību, karjeras plāniem un laulību, mazā Olīve izklaidēja visu filmēšanas grupu, skatoties, kā notiek šova filmēšana.

Vislabāk mazajai Olīvei patika atrasties šova režisora krēslā un vērot mammu televīzijas ekrānā. Raidījuma režisors smējās, ka ir atradis sev labāko asistenti, kāda vien iespējama, - kura nerunā pretī, bet visas pamanītās kļūdas parāda ar pirkstu.

Foto: Instagram

Beidzoties raidījuma filmēšanai, arī pati Elena nespēja atturēties un devās paspēlēties ar mazo meitenīti, to fotogrāfijā iemūžināja Berimoras vīrs un, ievietojot bildes portālā «Instagram», atzinās, ka vienmēr ir apbrīnojis Elenas talantu un dzīvesprieku.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu