Parisai Hiltonei knapi pilngadīgs mīļotais

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Parisa Hiltone ir atgriezusies mīlas dzīvē. Populārā viesnīcu mantiniece, kura nereti priecē dažādu pasaules klubu apmeklētājus ar saviem Dj setiem, ir ieskatījusies 18 gadus vecā austrāliešu izcelsmes modelī, vēsta ārvalstu bulvārprese.

Pirms neilga laika 33 gadus vecā Parisa viesojās Itālijā, kur uzstājās ar savu kārtējo Dj setu. Pasākuma laikā viņa tika pieķerta modeļa Džordana Barreta sabiedrībā, abi izskatījušies ļoti tuvi. Pēc pasākuma gan Parisa, gan Džordans savos «Instagram» profilos publicējuši vairākas kopbildes.

Foto: Instagram

Parisa jau agrāk ir tikusies ar gados jaunākiem vīriešiem, tomēr šobrīd viņa ir brīva sieviete. Pagājušajā gadā Hiltone pārtrauca attiecības ar spāņu izcelsmes modeli Riveru Viperī (23). Abi bija kopā divus gadus.

Foto: Instagram

Blondajai skaistulei ir bijušas vairākas attiecības, kuras sākas tikpat ātri, cik beidzas, tomēr to, cik garš būs šis romāns, vēl redzēsim. Jāņem vērā arī tas, ka Parisai Hiltonei gadi ir tikai skaitļi, pat tad, ja vecuma starpība ir vairāk nekā 15 gadi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu