Nenosodi sevi un atbrīvojies no nedrošības!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Izdevniecība «Avots» laidusi klajā psiholoģijas zinātņu doktores Kristīnes Nefas (Kristin Neff) grāmatu «Self Compassion» («Līdzjūtība pret sevi. Nenosodi sevi un atbrīvojies no nedrošības»), informē izdevēji.

Psiholoģijas zinātņu doktore Kristīne Nefa ir dzīvē pieredzējusi dziļu nedrošību, attiecību problēmas, ģimenes kritiku, pašas bērna attīstības traucējumus un citas likstas - to visu viņa ir izmantojusi, lai izaugtu par atzītu profesionāli savā jomā, ar savu darbu palīdzot tūkstošiem lasītāju visā pasaulē.

Grāmatā mijas autores pašas pieredze ar psiholoģisko norišu paskaidrojumu, padarot to par uzskatāmu mūsu iekšējo norišu ceļvedi. Lai jauniegūto sapratni mēs spētu likt lietā, autore piedāvā psiholoģiskus vingrinājumus (tie pielāgoti cilvēkiem ar dažādām gaumēm), kas padziļinās pašizziņas procesu un radīs jaunas idejas, kā izturēties dzīves izaicinājumu situācijās.

Foto: publicitātes

Darba centrālā ideja ir tā, ka ar iejūtību, praktisku mīlestību pret sevi, mēs spējam augt ar prieku un pārstāt sevi kritizēt. Un tad spert nākamo soli: to dot mantojumā saviem bērniem.

414 lpp., mīkstie vāki, 13x20 cm

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu