Izdevniecība «Avots» laiž klajā divas Robina Šarmas grāmatas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Izdevniecība «Avots» laidusi klajā divas pasaulē augstu vērtēta līderības un pašizaugsmes skolotāja, bestsellera «Mūks, kurš pārdeva savu Ferrari» autora Robina Šarmas (Robin S. Sharma) grāmatas - «Svētais, sērfotājs un firmas prezidente» un «Dienišķā iedvesma no mūka, kurš pārdeva savu Ferrari», informē izdevēji.

Robins Šarma iedvesmo meklēt arvien jaunus ceļus, lai augtu, lai dzīvotu pilnvērtīgi un ar prieku. Viņš ne vien mudina sapņot, bet arī spert praktiskus soļus savu sapņu realizācijas labā.

Autora mājas lapa

Grāmatas «Svētais, sērfotājs un firmas prezidente» varonis Džeks ir paša Šarmas līdzinieks. Nepilnības sajūtas nogurdināts un iekšējās balss urdīts, Džeks sāk ceļu pretim apmierinātākai, veselīgākai, harmoniskākai sevis versijai.

Stāsts ir viegli lasāms un iedarbīgs - Robina Šarmas grāmatu spēks slēpjas faktā, ka tās ir iedvesmojošas. Ka tās dod cerību nomāktības posmos un otro elpu tad, ja jūtamies dzīves ceļā paguruši.

Cilvēks ir dzimis, lai priecātos par sevi un pasauli, lai izvirzītu un sasniegtu mērķus gan ikdienas, gan ģimenes un darba dzīvē, un Šarma ir viens no šīs patiesībās atgādinātājiem un iemiesotājiem.

Foto: publicitātes

263 lpp., mīkstie vāki, 13x20 cm.

«Dienišķā iedvesma no mūka, kurš pārdeva savu Ferrari»

Gluži kā nosaukums vēsta, šī ir iedvesmas grāmata - citāts katrai dienai. Šarmas tipiski vieglajā stilā katrai gada dienai piedāvāts savs vēstījums - kodolīga un garastāvokli pacilājoša zinību pērle, par ko padomāt un no kā gūt pozitīvu lādiņu.

399 lpp., mīkstie vāki, 14x17cm.

Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu