Rešetina debija «Nakts vēl nav galā» pirmizrāde. Ielūkojies foto! (15)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dailes teātris, Jānis Deinats

Ar romantisku drāmu «Nakts vēl nav galā», kas veidota pēc Meisijas Tadjedinas filmas «Pagājusī nakts» motīviem, režijā debitēs Intars Rešetins. Pirmizrāde paredzēta 9.janvārī Dailes teātra Kamerzālē.

Izrāde top radošo meklējumu cikla «Brīva skatuve» ietvaros sadarbībā ar Teātra attīstības apvienību «Daile», izrāžu izveidē piesaistot aktierus un režisorus no citiem Latvijas teātriem un ārvalstīm. Šajā jauniestudējumā piedalīsies Jānis Vimba un Romāns Bargais.

Kad no rīta pamosties, pat nenojaut, kurp tevi aizvedīs diena. Paiet simtiem dienu, kad nekas nenotiek. Un tad pēkšņi! Ir tik viegli apmaldīties savos iekšējos emocionālajos līkločos, labirintos un strupceļos. Kā rodas iekāre? Kas mūs noved pie vēlmes krāpt? Vai meli var būt nevainīgi? Kad ikdienas dzīves rutīna pārmāc jūtas, pietiek tikai ar mazu dzirksteli, lai...

Un aizliegtais auglis ir tik kārdinošs. Viss mainās.

Tikai jūtas ne. Bet nakts vēl nav galā... Un cilvēka emocionālā pasaule ir tik trausla.

Izrādē «Nakts vēl nav galā» lomas atveidos Ilze Ķuzule-Skrastiņa (Džoanna), Gints Grāvelis (Maikls), Inita Dzelme (Laura), Mārtiņš Počs vai Jānis Vimba (Alekss/Endijs), Dārta Daneviča (Sandra/sekretāre), Āris Rozentāls (Trūmens) un Mārtiņš Počs vai Romāns Bargais (Endijs).

Intars Rešetins, kurš veidojis arī izrādes kostīmus,

radošajā komandā strādā kopā ar scenogrāfu Kristianu Brekti, video mākslinieci Lauru Rožkalni-Ozolu, gaismu mākslinieci Martu Lauri un skaņu režisoru Uldi Grasu.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu