Krievijas Futbola federācijas prezidentu var atstādināt par algas nemaksāšanu Kapello

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas Futbola federācijas prezidentam Nikolajam Tolstiham draud atstādināšana, jo viņš jau sešus mēnešus nav izmaksājis algu Krievijas izlases galvenajam trenerim itālietim Fabio Kapello, pirmdien vēsta vietējie mediji.

Krievijas Nodarbinātības aģentūra kā galējo termiņu decembrī noteica šo pirmdienu.

68 gadus vecais Kapello pagājušajā gadā noslēdza jaunu, izdevīgu līgumu, kas paredz darbu ar komandu arī 2018. gadā, kad Krievijā notiks Pasaules kausa finālturnīrs. Tiek ziņots, ka Kapello saņem lielāko algu pasaulē, kāda tiek maksāta futbola trenerim - apmēram septiņus miljonus eiro gadā.

Parāds Kapello ir sasniedzis 600 miljonus rubļu (7,9 miljonus eiro), ieskaitot nodokļus.

Itālis, kurš Krievijas izlasi vada kopš 2012. gada, jau vairākkārt devis mājienus par vēlmi lauzt līgumu ar Krievijas Futbola federāciju.

Krievijas mediji ziņo arī par to, ka Tolstihs tāpēc varētu tikt atstādināts no pašreizējā amata un uz trim gadiem atstādināts no darbības sportā vispār.

Kapello gatavojas ierasties Maskavā uzreiz pēc tam, kad tur vizītē ierodas Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) prezidents Mišels Platinī, tomēr aģentūra «RIA Novosti» ziņo, ka Platinī apmeklējumam un sarunai ar Tolstihu nav saistības ar Kapello neizmaksāto algu par ko informējusi UEFA.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu