«Ņeftehimik» ar Pujacu ierindā tiek pie trešās uzvaras pēc kārtas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Pie trešās uzvaras Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta cīņās svētdien izdevies tikt Latvijas aizsarga Georgija Pujaca pārstāvētajai Ņižņekamskas «Ņeftehimik».

«Ņeftehimik» izbraukumā pārliecinoši ar 5:1 (2:0, 2:1, 1:0) pārspēja Hantimansijskas «Jugra» vienību.

Jau mača viducī Ņižņekamskas komanda bija izvirzījusies vadībā ar 4:0, kas jau neapstrīdami liecināja par uzvaras tuvošanos. 37.minūtē mājinieki pēc Andreja Čibisova metiena gan vienus vārtus atguva, bet 44.minūtē četru vārtus pārsvaru atjaunoja Mihails Žukovs.

Pujacs šajā mačā laukumā pavadīja 16 minūtes un 35 sekundes, veicot divus nesekmīgus metienus pa pretinieku vārtiem.

Tikmēr Austrumu konferences līdervienību duelī pašreizējie Gagarina kausa glabātāji Magņitogorskas «Metallurg» ar 3:1 (0:0, 0:1, 3:0) savā laukumā pārspēja Kazaņas «Ak Bars» hokejistus.

Mājinieki uzvaru nodrošināja vien noslēdzošajā trešdaļā, kad, gūstot trīs bezatbildes vārtus, spēja atspēlēties un uzvarēt.

Magņitogorskas klubam izdevies izcīnīt trešo uzvaru pēc kārtas, kamēr Kazaņas klubam šī jau ir ceturtā neveiksme pēdējos četros mačos.

Tikmēr jau otro zaudējumu pēdējās trijās spēlēs līgas līdervienībai Maskavas CSKA sagādājusi Somijas komanda Helsinku «Jokerit», kas savā laukumā bija pārāka ar 2:1 (0:0, 1:0, 1:1).

Dueļa 35.minūtē rezultātu atklāja rezultatīvais Stīvs Mozess, bet 50.minūtē Juhamati Āltonens panāca jau 2:0 par labu mājiniekiem. Tiesa, nākamajā minūtē Igors Makarovs vienus vārtus atguva, taču tas neglāba CSKA no zaudējuma.

Citā mačā pie panākuma izdevies tikt arī Sanktpēterburgas SKA, kas izbraukumā ar 4:2 (1:0, 1:1, 2:1) pārspēja Čerepovecas «Severstaļ».

Uzvarētāju sastāvā divus vārtus iemeta Romāns Červenka.

Par spīti pēdējā laika neveiksmēm «Ak Bars» ar 96 punktiem 48 spēlēs saglabājusi Austrumu konferences līderes godu, bet no tās četrus punktus atpaliek Omskas «Avangard». Tikmēr 93 punkti ir Magņitogorskas «Metallurg» rēķinā, kamēr «Ņeftehimik» ar 51 punktu 47 cīņās ieņem 12.pozīciju 14 klubu konkurencē.

Tikmēr Rietumu konferences un visas līgas vadību saglabājusi CSKA, kam ir 108 punkti 46 spēlēs, bet vairs tikai piecus punktus atpaliek SKA. Tikmēr «Jokerit» ar 99 punktiem atrodami konferences trešajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu