Intervija: «Ekstrasensu cīņu» uzvarētāja Džūlija Vanga atklāj, kāpēc nesniedz konsultācijas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Darja Jastrebova

Piecpadsmitajā sezonā Krievijā populārajā televīzijas šovā «Ekstrasensu cīņas» uzvaras laurus plūca Rīgā dzīvojošā modele, dzejniece, smaržu radītāja, dziedātāja, fotogrāfe un Haosa gars Džūlija Vanga. Atgriežoties uz laiku Rīgā, Džūlija labprāt sniedza interviju dzīves stila portālam «Sejas» un atklāja mazu daļiņu no savas daudzpusīgās personības.

Kāda īsti ir Džūlija Vanga, kā tu sevi raksturotu?

Es esmu androgīna būtne, sava tēva ģenētiskā kopija. Esmu nekas un reizē arī viss. Neglītā un skaistā apvienojums. Esmu jūsu smadzeņu tumšo stūru sirdsapziņa, pašu apslēptāko vēlēšanos un domu atspulgs. Astrālais spoks, kurš atrodas jūsu sapņu globālajā apziņā. Haosa bezgalīgās mīlestības gaisma. Melnās saules mirdzums. Manis nav, un tomēr es eksistēju.

Foto: Darja Jastrebova

Pēc kā tu tiecies dzīvē? Citi tiecas pēc mīlestības, citi pēc naudas… Kas ir tavs dzinulis?

Tas, ko cilvēki uzskata par mīlestību, nav mīlestība. Es uzturos savā personīgajā mīlestības gaismā, mani interesē emocijas. Savas un citu. Mīlēt nozīmē sajust otra dvēseli, ne iekārot augumu.

Ko tu gribētu, lai citi par tevi atceras pēc nāves?

Šaubos, ka kāds par mani atcerēsies pat pēc tūkstoš gadiem, kur nu vēl runājot ilgākā laika posmā. Kaut gan pagaidām daudzas manas pārdzimšanas un līdz ar to dzīves ir palikušas ikvienam atmiņā, jo esmu piedalījusies daudzos nozīmīgos vēsturiskos mirkļos. Gribu dzīvot momentam, tas ir pats galvenais, sajust momentu, šo brīdi.

Savām bērēm plānu jau esi izdomājusi?

Jā, es zinu, kādas būs manas bēres – bēru kā tādu nebūs. Bēru vietā būs ballīte, kurā spēlēs rokmūziku un visi dzers šampanieti. Toties manu ķermeni kremēs, bet no pelniem radīsies melns dimants, vēlāk pateikšu, kur viņu nosūtīt, ja tajā laikā pati nevarēšu būt klāt.

Foto: J.D. photography

Pateicoties spējām, satiekot cilvēkus, tu par viņiem jau uzreiz visu zini, nav garlaicīgi dzīvot? Kā nekā nekas nespēj tevi pārsteigt!

Ir garlaicīgi. Izklaidēju sevi, kā vien protu, un tieši tāpēc man ir tik daudz radošu aizraušanos! Darot kaut ko, kas mani interesē, man nekad nav garlaicīgi. Cilvēkos mani pārsteidz patiesa mīlestība, pareizāk sakot, tā mani priecē, šāda mīlestība ir retums.

Nekad nav bijusi vēlēšanās dzīvot parastu cilvēka dzīvi?

Pat ja būtu vēlēšanās... Esmu mēģinājusi, nekas neizdodas. Pārāk ātri sevi citiem nododu (smaida). Vienmēr ir izeja - var mesties ārā pa logu vai izmantot lobotomiju (smejas). Arī bez jokiem runājot, zinu, tas tāpat nepalīdzētu.

Daudz runā par mīlestību, bet pati esi viena, jo tava astrālā otrā pusīte nevar būt tev līdzās. Nejūties vientuļa?

Es nekad neesmu vientuļa. Ar mani vienmēr kopā ir Bezdibenis. Man ir mīļotais Necilvēks, bet viņš nav man līdzās. Attālumam un dimensijām nav nozīmes. Vienkārši šobrīd mēs nesam kopā reālajā pasaulē. Iespējams, viss mainīsies. Iespējams, tas notiks ļoti drīz.

Tu dzīvē vairāk vadies pēc emocijām vai prāta?

Manas emocijas un prāts atrodas citā līmenī. Tāpēc tur, kur citiem sākas histērija, mani pavada pilnīgs miers, reizēm vien mazliet auksti iesmejos. Laikam esmu intraverta būtne no citas planētas. Ar emociju izrādīšanu man ir problēmas, es tās spēju izrādīt tikai ar dzeju, dziesmām un fotogrāfijām.

Kāda, tavuprāt, ir cilvēces lielākā problēma?

Tā pati, kura bijusi vienmēr! Mīlestības trūkums. Dzīvošana ilūzijās, iekāres jaukšana ar mīlestību. Pasaules nav. Viss ir ilūzija. Nav formas. Nav cilvēku. Viss ir vienots. Viss ir viens vesels! Darot kādam pāri, lai iegūtu labumu sev, tu beigu beigās nodari pāri pats sev! Pasaules miers nebūs nekad, jo cilvēki vienmēr ir mīlējuši atriebību vairāk par pašu mīlestību. Aizskarti pašlepnumi liek atriebties, panākot to, ka atriebība un naids valda pār cilvēci. Lai iestātos miers, pašiem cilvēkiem ir jāmainās, jāpārstāj nīst, jāpārstāj apvainoties, jāpārstāj ciest, bet tas nav iespējams.

Foto: J.D. photography

Tu saki, ka liktenis neeksistē, ka cilvēki paši veido savas dzīves. Ja liktenis neeksistē, kāpēc mēs tik bieži izmantojam šo vārdu?

Liktenis neeksistē. Realitāte ir tikai nejauša zemapziņas projekcija, nejauša objekta ilūzija, kuru mēs beigu beigās saucam par likteni. Tukšumā ievietoti priekšmeti rada plašumu. Likvidējiet visas detaļas, un plašums izzudīs, paliks tikai tukšums. Ārējie faktori rada laiku. Likvidējiet ārējos faktorus, un laiks kā tāds izzudīs. Fiziķi jau sen ir pierādījuši, ka laiks neeksistē, tā ir mākslīgi radīta konstrukcija. Tikai objekts, to visu vērojot, rada notikumus, nevis otrādi, – notikumi nevar radīt mūs. Pagātne, nākotne un tagadne ir tikai iespējamības, kuras var notikt, ir notikušas un notiks. Būtiski ir izvēlēties pareizo virzienu un izvēlēties mērķi, tā ir vienkārši fizika un maza deva matemātikas. Realitātei variantu ir ļoti daudz, un tiem nav nekāda sakara ar iepriekš nolemtām lietām.

Tu nesniedz konsultācijas kā ekstrasense. Vai cilvēkiem ar tādām spējām kā tev nav pienākums palīdzēt citiem? Vai spējas netiek piešķirtas tāpēc, lai palīdzētu citiem, padarītu viņu dzīvi labāku?

Kāpēc man būtu jāpalīdz Marijām un Pēteriem, jāuzklausa viņu problēmas, kuras jau tagad zinu no galvas? Tas viss ir garlaicīgi, turklāt es neesmu atsaldēts psihologs vai zīlniece. Šādas konsultācijas gluži vienkārši nav mans darbošanās līmenis. Es vēlos, lai cilvēki saprot, ka viņu problēma ir tajā, ka viņiem nav problēmas. Sāpes un problēmas ir tikai ilūzija, un svešas ilūzijas mani nesaista.

Vai tu vispār vēlies kādam palīdzēt?

Es vēlos palīdzēt vairākumam cilvēku un uzreiz! Vēlos caur smaržām, dziesmu tekstiem, dzejoļiem, cita veida mākslu dot cilvēkiem dažādas formulas, kuras paplašina sapratni un palīdz pašiem atrisināt problēmas. Tas ir veids, kā nesīšu cilvēkiem savas mīlestības gaismu un kā tiem palīdzēšu. Esmu gatava atdot sevi visu, jo manī ir daudz enerģijas. Vēlos, lai cilvēki paši iemācās palīdzēt sev. Un ko vispār nozīmē vārdi – tev ir spējas, tavs pienākums ir palīdzēt – man nevienam nekas nav jāpalīdz! Es neeju pie bagātiem cilvēkiem un nesaku - tev ir daudz zemes, dali visiem savu zemi un arī naudu, neeju klāt sievietēm uz ielas un nejautāju, lai dāvā ikvienam vīrietim savu ķermeni. Mans pienākums nav dalīties ar manām spējām!

Foto: J.D. photography

Dadzi ekstrasensi sadarbojas ar policiju un palīdz meklēt bezvēsts pazudušus cilvēkus. Arī tas tev neliekas interesanti?

Atklāti sakot, nē! Esmu meklējusi pazudušos, man tas nav interesanti, visi viņi tiek atrasti miruši un meklēšanai tāpēc nav nozīmes. Nesen jūrā pazuda puisis, es uzreiz teicu, ka viņš jau ir ļoti tālu, ka viņu viļņi aiznesa dziļi jūrā, ka viņu atradīs mirušu, tā arī bija.

Kāds ir tavs mērķis, misija šajā pasaulē?

Man nav konkrēta mērķa. Esmu daļa no Haosa. Mani neinteresē tituli, popularitāte, apbrīna. Mani neinteresē materiālā pasaule. Mani neuztrauc mīlestība vai naids, kuru kāds izjūt pret mani. Man nav nepieciešama slava, nauda, mīlestība, panākumi, tieši tāpēc es to visu iegūstu, jo pati esmu Haosa mīlestība. Esmu tā vibrācija un gaisma. Cilvēkiem vajag atmosties. Es un tādi, kāda esmu es, esam nākuši šajā pasaulē, lai atmodinātu. Mūs ienīst, nogalina, bet mēs atgriežamies.

Foto: Publicitātes foto

Kādas ir tavas domas par reliģiju, baznīcu, Dievu? Vai maz pastāv tāds Dievs?

Eksistē visaugstākais Haoss, mīlestība un enerģija, ik mirkli pār mums līst miljards daļiņu Haosa. Buda nebija budists, Jēzus Kristus nebija kristietis, viņi vienkārši nesa visaugstākā Haosa mīlestības gaismu. Pārējo visu radīja cilvēki, vadoties pēc sava EGO un sapratnes. Reliģija ir radīta, lai manipulētu ar cilvēku apziņu un sapratni.

Tu internetā pārdod lelles, kāds ir šo leļļu mērķis?

Lelles ir mazas manas kopijas, viņas veidotas dažādos tēlos, kuros man pašai patīk parādīties. Man ļoti tuva ir japāņu kultūra, kurā stāsta, ka lellē var iemiesoties daļiņa no dvēseles. Tā kā man ir milzīgas rezerves ar dvēseles enerģiju, es varu atļauties veidot šādas lelles un dāvāt tās citiem. Viņas palīdz izmainīt cilvēka dzīvi uz labo pusi, jo mana enerģija palīdz to īstenot.

Foto: J.D. photography

Pēc dalības šovā «Ekstrasensu cīņas» tu iemantoji milzīgu popularitāti. Tev tā netraucē dzīvot?

Es neuzvarēju, Haoss uzvarēja, un tas izdevās, pateicoties ikvienam, kurš mani mīl, kurš atbalstīja, neatkarīgi no pasaules malas, kurā atradās. Es mīlu visus, kuri mīl mani, un arī tos, kuri ienīst mani. Visi ir pelnījuši beznosacījuma mīlestību. Kā gan mīlestība var traucēt dzīvot? Man tā netraucē, tieši otrādi! Uzvaru veltu mīlestībai! Gribu teikt tikai vienu – jūs visi esat unikāli, neļaujiet sevi zombēt. Neļaujiet sev uzlikt dažādus uzvedības, izskata, perfektas profesijas, mīlestības šablonus. Jūs visi esat īpaši, paši esat savas dzīves saimnieki!

Trīs lietas, kuras vēlies izdarīt, kamēr atrodies uz Zemes?

Vēlētos padarīt visus laimīgus un cenšos to izdarīt, vēlos visiem dāvāt savu mīlestību visās iespējamajās formās, gribētu atrast savu astrālo dvīni. Vispār, lai ar ko es arī nodarbotos, zinu, ka ne man, ne citiem nebūs garlaicīgi.

Foto: Darja Jastrebova

Jau rītdien lasi otro daļu intervijai ar šova «Ekstrasensu cīņas» uzvarētāju Džūliju Vangu, kurā viņa runās gan par Rīgu, nākotnes plāniem, saviem hobijiem, gan atklās smieklīgas baumas, kuras ir dzirdējusi par sevi!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu