Latvijas kinoteātros dominē «Ledus sirds»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Lavijā aizvadīta jaudīga pirmā šā gada nedēļas nogale, ko nodrošināja esošo līderu izcilais sniegums. Vēl vienu vērienīgu nedēļas nogali aizvadījusi muzikālā animācijas filma «Ledus sirds» («Frozen»). Šoreiz to noskatījušies 13646 cilvēki, kas būtu izcils starts arī pirmajai nedēļas nogalei.

Kopā gadumijas periodā jau pārdotas vairāk nekā 60 tūkstoši biļešu. «Ledus sirdij» ir labas iespējas kļūt par vienu no visu laiku populārākajām filmām Latvijā.

Ne mazāk iespaidīgi veicies arī Krievijas komēdijai «Eglītes 3». Pārdotas 8220 biļetes, kas ir tikai nedaudz mazāk par iepriekšējo nedēļas nogali. Kopā jau teju 30 tūkstoši skatītāju pirmajās desmit izrādīšanas dienās.

Labs sniegums arī «Gredzenu pavēlnieka» («The Lord Of The Rings») triloģijas režisora Pītera Džeksona fantastikas piedzīvojumu filmai «Hobits: Smoga posta zeme» («The Hobbit: The Desolation of Smaug»). Ceturtajā nedēļas nogalē savākti 3353 skatītāji, bet to kopskaits jau strauji tuvojas 50 tūkstošiem.

Neliels popularitātes kritums bijis arī Bena Stilera piedzīvojumu filmai «Voltera Mitija slepenā dzīve» («The Secret Life of Walter Mitty»).
To noskatījušies 3072 cilvēki, bet kopumā jau vairāk par 10 tūkstošiem.

Piecnieku noslēdz «47 Ronini». Pasaules mērogā tā arvien vairāk sāk atgādināt finansiālu neveiksmi, taču Latvijas mērogam sekmes ir pat ļoti labas. Šoreiz pārdotas 2865 biļetes, bet skatītāju kopskaits pietuvojies 15 tūkstošiem.

www.kinokino.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu