Nepalaid garām! Sākusies pieteikšanās konkursam «Vecmāmiņa 2014» (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ir aizvadīts konkurss «Vecmāmiņa 2013» un par uzvarētāju ir kronēta Ikšķiles iedzīvotāja Lolita Aleksejenko. Konkursa rīkotāja, uzņēmēja, pirtniece un biedrības «Emergo» dibinātāja Elita Drāke nesnauž, bet jau aicina vecmāmiņas pieteikties šā gada konkursam.

Konkurss «Vecmāmiņa» notiks jau trešo gadu pēc kārtas un uzrunās daudzas jo daudzas dažādu vecumu vecmāmiņas.

Iepriekšējie divi konkursi ir noslēgušies veiksmīgi, dalībnieces ir daudz ko ieguvušas sev, pārvarējušas kompleksus, piedzīvojušas stila pārvērtības, publiski uzstājušās, mācījušās defilēt un pasniegt sevi.

Dažas vecmāmiņas konkursa laikā pirmo reizi dzīvē ir lietojušas lūpu krāsu un krāsojušas matus. Konkurss liek atdzimt sievietēm labākajos gados un saprast, ka dzīvē vēl tik daudz kas ir izdarāms.

«Ar vārdu «vecmāmiņa» laikam samierinājos tikai šogad, kad piedzima manas mazmeitiņas - dvīnītes, jo līdz šim, ņemot vērā, ka starp manu jaunāko meitiņu un vecāko mazmeitiņu starpība vien 7 mēneši, īsti vecmāmiņa nejutos,» stāstot smaida konkursa «Vecmāmiņa 2013» uzvarētāja Lolita Aleksejenko.

Lolita apzinās, ka cilvēkiem ir izveidojies stereotips, ka vecmāmiņa ir sieviete sirmā vecumā ar lakatiņu ap galvu un adīkli klēpī.

«Paskatieties uz mani un lauziet savus stereotipus,» tā par šo vecmāmiņu stereotipu saka Lolita.

Pēc konkursa nekas nebeidzas, divu iepriekšējo gadu konkursa finālistes piedalās dažādos labdarības pasākumos, turpina draudzēties savā starpā un realizē savus jaunos, konkursa laikā radušos mērķus.

«Projekta mērķis it apvienot paaudzes un saliedēt ģimenes. Uzdevums ir atgādināt, ka sieviete jebkurā vecumā var sākt jaunu dzīvi, atcerēties par sevi, savu sievišķību un esību. Konkurss ļauj paskatīties uz sevi no citas šķautnes un atklāt ko pavisam jaunu,» stāsta projekta vadītāja Elita Drāke.

Biedrība «Emergo» un dzīves stila portāls «Sejas» aicina pieteikties vecmāmiņas šā gada konkursam!

Pieteikt dalībnieci konkursam var arī cits cilvēks – meitas, dēli, vīri, radinieki un draugi.

Lai pieteiktos konkursam, ir jāatsūta fotogrāfijas un apraksts par sevi un saviem mazbērniem.

Pieteikuma anketas sūtiet uz vecmamina2014@gmail.com vai Lāčplēša ielu 35-19.

Konkursa atlase notiks līdz 6. jūnijam, bet finālā dāmas sacentīsies jau augustā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu