«Eurythmics» apvienosies, lai godinātu «The Beatles»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu grupas «Eurythmics» dalībnieki Enija Lenoksa un Deivs Stjuarts apvienosies «Grammy» balvas veltījumā leģendārajai popa četrotnei «The Beatles», paziņojusi ASV Ierakstu akadēmija.

Raidījums «The Night That Changed America: A Grammy Salute To The Beatles» tiks ierakstīts 27.janvārī, dienu pēc grandiozās «Grammy» balvu pasniegšanas ceremonijas.

«Mēs vēlējāmies atrast tādus māksliniekus, kuri ne tikai spētu interpretēt «The Beatles» dziesmas, bet arī saprastu to nozīmi,» sacīja «Grammy» ceremonijas ilggadējais producents Kens Ērlihs.

«Eurythmics» pirmo albumu izlaida 1981.gadā. Kopš tā laika pārdoti miljoniem grupas ierakstu, un tā var lepoties ar tādiem populāriem hitiem kā «Sweet Dreams (Are Made of These)» un «Here Comes The Rain Again».

Grupai «The Beatles» veltītajā pasākumā uzstāsies arī citi pazīstami izpildītāji. Dziedātāji Džons Majers un Kīts Urbans uzstāsies ar dziesmu «Don't Let Me Down», savukārt R&B mūziķe Ališa Kīsa un Džons Ledžens izpildīs «Let It Be». Piedalīsies arī popgrupa «Maroon 5».

Raidījumu demonstrēs televīzijā 9.februārī - «The Beatles» 50. jubilejā kopš slavenās uzstāšanās «Ed Sullivan» šovā. Tā bija pirmā reize, kad «The Beatles» spēlēja ASV televīzijā. Britu popgrupa uzstājās ar piecām dziesmām, ko vēroja 74 miljoni cilvēku, - tā joprojām ir starp visu laiku visvairāk skatītajām pārraidēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu