Olimpiskā čempione snovbordā Feringtone spiesta beigt karjeru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LOIC VENANCE / AFP

Par karjeras beigām ceturtdien 25 gadu vecumā paziņojusi amerikāņu snovbordiste Keitlina Feringtone, kura 2014.gada Soču olimpiskajās spēlēs ieguva zeltu sacensībās rampā.

Pagājušā gada oktobrī Feringtone pēc neveiksmīga kritiena piezemējās uz muguras un vairākas minūtes nejuta nevienu savu ķermeņa daļu. Pēc atgriešanās mājās speciālisti konstatējuši, ka sportistei ir iedzimta kakla stenoze un viņa nekad vairs nedrīkst nodarboties ar snovbordu.

«Es nebiju gatava to dzirdēt. Tā bija ļaunākā saruna manā mūžā,» paudusi sportiste, kura pēc tam apmeklējusi vēl vairākus ārstus, bet visiem spriedums bijis identisks.

«Pēdējie pāris mēneši bija tiešām grūti,» Feringtone pavēstīja sociālajos tīklos. «Esmu tikusies ar daudziem speciālistiem, un viņi visi apstiprināja, ka man ir iedzimta kakla stenoze. Līdz pat nesenajam kritienam es to nezināju.»

Soču olimpiskajās spēlēs Feringtone aizvadīja, viņasprāt, labāko braucienu karjerā, sekmīgākajā mēģinājumā iekrājot 91,75 punktus un tikai par 0,25 punktiem apsteidzot austrālieti Toru Braitu, kura triumfēja 2010.gada Vankūveras olimpiskajās spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu