Foto: Sairusas brālis satiekas ar Švarcenegera meitu. Vai gaidāmas dubultkāzas?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Jau labu laiku dziedātājas Mailijas Sairusas brālis Braisons, kurš naudu pelna kā modelis, satiekas ar Arnolda Švarcenegera meitu Kristīnu. Izskatās, ka Švarcenegeru ģimenes bērni abi apprecēs Sairusu ģimenes pārstāvjus.

Kā stāsta Kristīnas draugi, meitene ar Braisonu satiekas kopš tā mirkļa, kad Mailija un Patriks oficiāli paziņoja par savu attiecību nopietnību.

Gan Mailija priecājas par brāļa attiecībām, gan brālis atbalsta Mailijas izvēli. Pārīši bieži pavada laiku četratā, tā stiprinot ne tikai savas attiecības, bet arī māsu un brāļu jūtas.

Foto: Instagram

Braisonu ar Kristīnu iepazīstināja Mailija, jo Kristīna ir liela Mailijas fane un vēlējās pavadīt laiku kopā ar viņu, un vienā no šādām meiteņu tikšanās reizēm klāt bija arī Braisons. Jaunieši uzreiz iepatikās viens otram.

Ne Mailijas un Patrika, ne Braisona un Kristīnas attiecības neatbalsta Švarcenegeru bērnu māte Marija, kura uzskata, ka attiecības ar šādiem cilvēkiem pazudinās viņas bērnus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu