Minsterē uz ielas nošauta sieviete no Latvijas (52)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien Vācijas pilsētā Minsterē uz ielas nošauta kāda sieviete no Latvijas; šāvējs pēc notikušā turpat izdarīja pašnāvību, ziņo «News aus Berlin».

30 gadus veco sievieti automašīnā sašāvis viņas bijušais draugs. Pēc notikušā 33 gadus vecais vīrietis ieroci pavērsis pats pret sevi. Nogalinātās personība publiski netiek atklāta, taču Vācijas mediji vēsta, ka viņa ir Latvijas valstspiederīgā.

Notikuma vietā ieradusies policija šāvēju mirušu atrada tikai dažus metrus no automašīnas. Auto esošā sieviete tobrīd bija smagi ievainota. Viņa tika nogādāta slimnīcā, kur mira.

Policija noskaidrojusi, ka sieviete ap 8:45 Kinderhausas rajonā iekāpusi savā automašīnā. Tobrīd pie auto pienācis vīrietis, izvilcis ieroci un auto esošo sievieti sašāvis.

«Cietusī un likumpārkāpējs bija savā starpā pazīstami. Abi ar pārtraukumiem pagājušajā gadā dzīvojuši kopā. Sieviete no vīrieša izlēmusi šķirties. Ir iespējams, ka viņš nespēja notikušo pārdzīvot,» iespējamo slepkavības motīvu skaidro policijas pārstāvji.

Tiesībsargi arī informē, ka slepkavībā izmantotais revolveris figurējis kādā zādzībā pagājušajā gadā.

Komentāri (52)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu