Blackberry noliedz, ka Samsung vēlas to pārņemt

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Finanšu grūtības nonākušais Kanādas viedtālruņu ražotājs «BlackBerry» un Dienvidkorejas elektronikas ražotājs «Samsung» noliedz, ka abas kompānijas iesaistījušās sarunās par «BlackBerry» pārņemšanu.

«BlackBerry» akcijas cena trešdienas tirdzniecības sesijas pēdējās stundas laikā pieauga par 2,89 ASV dolāriem un kopumā dienas laikā tā pieauga par nepilniem 30%, sasniedzot 12,6 ASV dolārus, tomēr pēc tam tā atkal krasi saruka - līdz 10,53 ASV dolāriem.

Ontario bāzētā kompānija norādīja, ka «ir informēta par noteiktiem preses paziņojumiem par iespējamo «Samsung» piedāvājumu pirkt «BlackBerry«».

«»BlackBerry» nav iesaistījies sarunās ar «Samsung» par jebkādu iespējamu piedāvājumu iegādāties «BlackBerry«,» uzsvēra kompānija.

Ņujorkā trešdien plašsaziņas līdzekļos izskanēja informācija, ka «Samsung» pagājušajā nedēļā ir piedāvājis iegādāties «BlackBerry».

«Plašsaziņas līdzekļu vēstītais par pārņemšanu ir nepamatots,» Seulā izplatītajā paziņojumā uzsvēra Dienvidkorejas kompānija.

Vienlaikus analītiķi prognozē jaunu «BlackBerry» akciju kritumu un kompānijas darbību ar zaudējumiem, neskatoties uz to, ka gaidāms pakāpenisks apgrozījuma uzlabojums saistībā ar jaunu produktu laišanu tirgū.

«BlackBerry» palīdzēja veidot mobilo telefonu kultūru, piesaistot lietotājus saviem viedtālruņiem, tomēr daudzi viedtālruņu lietotāji pēdējā laikā izvēlas citu ražotāju, piemēram, «Samsung» un «Apple» izstrādājumus ar «Google» operētājsistēmu «Android».

Jau vairākus gadus Kanādas kompāniju nomāc finanšu problēmas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu