Foto: Ar kādiem sporta veidiem aizraujas slavenības (30)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Ziema ir īstais laiks, lai parūpētos par savu fizisko formu un gatavotos vasarai un iziešanai sabiedrībā miniatūrā peldkostīmā, izskatoties lieliski. Par to domā arī slavenības un labprāt pavada laiku, pilnveidojot savu fizisko formu. Lai, iestājoties pavasarim, nav jāizmanto nekādas diētas.

Foto: Facebook

Raidījuma «Kinomānija» vadītāja Anna Rozīte ir liela snovošanas piekritēja, sieviete labprāt dodas uz dažādām pasaules vietām, kur ir lieli kalni, un nododas ziemas priekiem. Īpaši jau šajā ziemā, kad Latvijā sniegs vispār nav novērojams. Šoreiz Anna ir devusies uz Šveici, kur izbauda ziemas priekus «Corviglia» kalnu trasē. Sieviete braukā ne tikai no mazajiem kalniņiem, bet labprāt izmēģina ko jaunu un ekstrēmu.

Foto: Facebook

Raidījuma «Dziedošās ģimenes» dalībniece, Baumaņu ģimenes pārstāve Iveta Baumane labprāt nodarbojas ar skeitbordu. Dziedātāja ir iemācījusies lieliski pārvaldīt dēli un labprāt to dara. Fotogrāfiju ar skeitborda dēli dziedātāja ievietojusi savā portāla «Facebook» profilā un pierakstījusi klāt, ka visas Ivetas Baumanes vienmēr jūtas jaunas. Lai jaunība saglabājas un izdodas noķert matos vēju.

Foto: Facebook

Jaunā māmiņa, dziedātāja Liene Ušakova, kura nesen iestūrēja laulības ostā ar sava bērna tēvu Aleksandru Ušakovu, pēc dzemdībām ir atsākusi apmeklēt svaru zāli un nodoties muskuļu palielināšanai. Lienei ir mērķis iegūt muskuļotu augumu, ar kuru viņa vienmēr spētu lepoties. Iespējams, jaunā māmiņa ir nolēmusi kļūt par kultūristi? Svaru zāle tiek apmeklēta vairākas reizes nedēļā un papildus vēl cilāts svaru stienis mājas apstākļos.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Reiz populārā dejotāja Laura Blaubuka ir liela basketbola fane, sieviete apmeklē spēles un jūt līdzi vietējiem sportistiem. Arī pati Laura savā portāla «Facebook», kontā ir ievietojusi fotogrāfiju, kurā redzama ieķērusies basketbola groza tīklā. Izrādās, jaunā māmiņa prot spēlēt basketbolu un reizēm labprāt pamētā bumbu grozā.

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu