«Pixies» negaidīti izdod EP 2 (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu rokgrupa «Pixies», kas 2004. gadā atkalapvienojās, un pagājušā gada septembrī atgriezās ar jaunu «EP-1», kas sekoja grupas atgriešanās singlam «Bagboy» un bija pirmais albums pēc 22 gadu pauzes, šonedēļ publisko vēl vienu četru dziesmu mazalbumu - «EP-2».

Albums izdots ierobežotā 4000 vinilkopiju skaitā un pieejams arī digitāli. Kā vēstnesis publiskots arī jauna skaņdarba «Blue Eyed Hexe» video. Muzikāli dziesma daudz neatpaliek no AC/DC mūzikas skanējuma.

«Pixies» izjuka 1993. gadā un 2004. gadā atkalapvienojās. Pēdējos septiņus gadus grupa nemitīgi koncertē.

Atgādinām, ka 2009. gadā par godu sava albuma «Doolittle» 20.jubilejai «Pixies» izdeva bezmaksas minialbumu, ko bija iespējams lejupielādēt grupas oficiālajā mājaslapā. Bezmaksas EP iekļautās dziesmas tika ierakstītas grupas uzstāšanās laikā Parīzē 2009.gada 16.oktobrī. Kopā albumā ir četras dziesmas - «Monkey Gone To Heaven», «Crackity Jones», «Gouge Away» un «Dancing The Manta Ray».

2013. gada jūnijā oriģinālā sastāva basģitāriste Kima Dīla (Kim Deal) pameta grupu. Viņas vietā stājās cita Kima - Kima Šatuka (Kim Shattuck), kas muzicējusi grupās «The Muffs» un «The Pandoras». Taču gada izskaņā arī viņa pameta grupu.

Šobrīd basu grupā spēlē Paz Lenchantin.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu