Aktrises Demijas Mūras jaunais mīļotais ir 24 gadus jaunāks vīrietis (19)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Demija Mūra ir tikusi pāri šķiršanās sāpēm un aktiera Eštona Kačera vietā jau atradusi jaunu mīlestību. Demijas jaunā mīlestība ir divdesmit četrus gadus jaunāks vīrietis.

Populārā aktrise Demija Mūra satiekas ar grupas «Dead Sara» bundzinieku Šīnu Fraideju. Sieviete pieķerta, kopā ar jauno mīļoto baudot brīvdienu atvaļinājumu Meksikā, kopā ar savu ģimeni un jauno vīrieti.

Jauno mīlestību Demija satikusi, pateicoties meitai Rumerai, kura ir divdesmit piecus gadus veca; meita aizveda savu mammu uz grupas «Dead Sara» koncertu Losandželosā.

Pāris ir pazīstami jau sešus mēnešus, cik ilgi no šā laika abi ir mīļākie, nevienam nav zināms, jo ne vīrietis, ne aktrise šo informāciju neafišē.

Demija Mūra ir piecdesmit vienu gadu veca, bet joprojām izskatās tā, it kā būtu divdesmit gadus veca, laiks sporta zālē un rūpes par sevi ir ļāvušas saglabāt ķermeni jaunu.



Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu