Ivars Kļaviņš iesaka aktierim Artusam Kaimiņam izveidot dzērāju teātri (62)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Skandalozais mūziķis, producentu kompānijas «Miau productions» dibinātājs Ivars Kļaviņš nāk klajā ar otru biznesa ideju. Mūziķis iesaka aktierim Artusam Kaimiņam izveidot dzērāju teātri.

Ivars Kļaviņš skandalozajam Nacionālā teātra aktierim, raidījuma «Suņa būda» vadītājam Artusam Kaimiņam reizi par visām reizēm ierosina pasākt ko nebijušu, ne tikai Latvijas, bet arī pasaules mērogā.

«Es esmu gatavs padalīties ar idejām, man nav žēl, viss, ko vēlos pretī par šo unikālo ideju, ir biļetes visai manai ģimenei pirmajā rindā uz ikvienu izrādi,» nosaka Ivars.

Ikvienam ir zināms, ka Artuss Kaimiņš ir aktieris, Ivars ierosina atvērt pašam savu teātri, un nevis parastu teātri, kādu mūsdienās atver tik daudzi, bet gan dzērāju teātri.

Foto: No personiskā arhīva

Šī ir pasaulē nebijusi oriģinālideja, Ivars uzskata, ka atsaucība varētu būt ļoti liela un Artuss pat varētu atļauties noalgot savus Nacionālā teātra kolēģus.

«Paskaidrošu tuvāk, kas ir dzērāju teātris. Tiek uzvesta luga, tā var būt sarežģīta un grūta jeb kas vienkāršāks, piemēram, «Romeo un Džuljeta». Dzērāju teātra nolikumā būtu šāds punkts - pirms profesionālie bijušie Nacionālā teātra, nu jau esošie dzērāju teātra aktieri kāptu uz skatuves, tiem būtu jāizdzer tik daudz šņabja, lai profesionālie policijas alkometri uzrādītu vismaz 2,5 promiles, un tad šādā dzēruma stāvoklī būtu jāspēlē, jātēlo savas lomas,» idejā dalās Ivars.

Foto: No personiskā arhīva

Mūziķis ir drošs, ka šāda izrāde neiztiktu bez klupieniem, dikcijas traucējumiem, piemirstiem tekstiem; iespējams, ka galvenais mīlas dueta atveidotājs no alkohola pārdzeršanās zaudētu samaņu, tad nāktos dažādi improvizēt, lai aizpildītu uz skatuves esošo neveiklo situāciju.

«Esmu vairāk nekā pārliecināts, ka šāda tik ļoti pārdroša ideja varētu piesaistīt ļoti plašu sabiedrības uzmanību un teātra zāle būtu pārpildīta ar ziņkārīgo ļaužu masām, kuri ir atnākuši pavērot aktierus,» nopietni nosaka Ivars.

Foto: No personiskā arhīva

Atgādināsim, ka pēc pēdējās biznesa idejas – iepirkšanās tirgū, iebraucot tajā ar automašīnu, Ivars Kļaviņš saņēma pavēsti no Jelgavas policijas. Vai arī jaunā biznesa ideja puisim atnesīs izsaukumu uz policijas iecirkni, rādīs laiks.

Komentāri (62)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu