Porziņģa un Strēlnieka komandas piedzīvo zaudējumus Eirokausa spēlēs

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: OZAN KOSE / AFP

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Spānijas vienība «Sevilla» un Jāņa Strēlnieka pārstāvētais Vācijas klubs «Brose Baskets» trešdien piedzīvoja zaudējumus basketbola Eirokausa otrā posma otrās kārtas spēlēs.

«Sevilla» ar 84:87 viesos Polijā zaudēja Zgoželecas «PGE Turow». Porziņģis spēlēja 21 minūti un 43 sekundes, guva astoņus punktus, izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli.

«Sevilla» šis bija otrais zaudējums. Uzvarētājiem 19 punktus guva Damaians Kiligs, bet zaudētājiem 17 punktus Bens Vūdsaids.

Tikmēr Bambergas «Brose Baskets» savā laukumā ar 52:90 zaudēja Minhenes «Bayern», piedzīvojot pirmo zaudējumu divās spēlēs. Strēlnieks spēlēja 28 minūtes un 12 sekundes, guva sešus punktus, izcīnīja trīs atlēkušās bumbas un izdarīja četras rezultatīvas piespēles.

«Brose Baskets» komandā rezultatīvākais ar 16 punktiem bija Bredlijs Vanameikers, bet «Bayern» rindās Džons Braients guva 30 punktus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu