Proskurova pamet Ušakova preses sekretāres amatu (6)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Rīgas domes priekšsēdētāja Nila Ušakova (SC) padomniece sabiedrisko attiecību jautājumos un preses sekretāre Olga Proskurova nolēmusi pamest šo darba vietu un no 2.decembra pārtraukusi darba līgumu, lai varētu vairāk laika veltīt ģimenei.

«Mamma manī uzvarēja Rīgas domi. Nekad nebiju domājusi, ka atkal nokļūšu tur, kur nāksies izvēlēties starp diennakts darba režīmu un bērniem. Piedod, dome, es izvēlējos bērnus,» savā «Facebook» kontā pavēstījusi Proskurova.

Atvadoties no preses sekretāres pienākumiem, viņa pateicas gan kolēģiem žurnālistiem par sadarbību, gan Ušakovam par jaunu profesionālo pieredzi. «Tas bija tā vērts!» viņa rezumē.

Proskurova aģentūrai LETA neatklāja savus turpmākos plānus, norādot, ka pagaidām nolēmusi paņemt pauzi.

Kā ziņots, Proskurova Ušakova preses sekretāres amatā sāka strādāt pērn 16.septembrī. Līdz 1.septembrim viņa bija Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes (SZF) komunikācijas zinātnes doktorante un Komunikācijas studiju nodaļas lektore, pasniedzot žurnālistiku.

2013.gada aprīlī viņa piedalījās konkursā uz Latvijas Televīzijas Ziņu dienesta vadītājas amatu, iekļūstot konkursa otrajā kārtā kā viena no četrām pretendentēm uz šo amatu.

Iepriekš Proskurova līdz 2010.gada vidum bija SIA «Telegraf» mātesuzņēmuma AS «News Media Group» valdes locekle, līdz 2011.gadam bija laikraksta «Telegraf» galvenā redaktore.

Pirms tam viņa bijusi producente un ziņu vadītāja vairākos televīzijas kanālos, Latvijas Televīzijas speciālkorespondente Maskavā un arī Krievijas kanāla «NTV» korespondente Baltijas valstīs, liecina aģentūras LETA arhīva informācija.

Jau ziņots, ka Ušakovs 2013.gada janvārī palika bez preses sekretāres, kad šo amatu pameta Anna Kononova. Viņa domes sabiedrisko attiecību nodaļu pameta pēc 12 nostrādātiem gadiem.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu