Toms Bluks - decembra vērtīgākais spēlētājs hokeja virslīgā (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK Kurbads

Par decembra labāko spēlētāju Latvijas hokeja virslīgā atzīts HK «Kurbads» kapteinis aizsargs Toms Bluks, vēsta Latvijas Hokeja federācijas (LHF) mājas lapa.

Decembrī viņš trijās spēlēs sakrājis 8 rezultativitātes punktus (1+7). Bluka pārstāvētā HK «Kurbads» komanda decembrī izcīnīja trīs uzvaras un šobrīd ar 45 punktiem ir Latvijas čempionāta līdervienība.

31 gadu vecais Bluks ir savas komandas rezultatīvākais aizsargs un sestais rezultatīvākais spēlētājs visā līgā. Viņš 19 regulārās sezonas spēlēs ir guvis četrus vārtus un atdevis divdesmit rezultatīvas piespēles.

Par septembra vērtīgāko spēlētāju Latvijas hokeja virslīgā tika atzīts HK «Kurbads» uzbrucējs Renārs Undelis, oktobrī - HK «Ozolnieki/MONARCH» aizsargs Mihails Bogdanovs, savukārt novembrī - HS «Rīga/Prizma» vārtsargs Maksims Rešetņikovs.

2013./2014. gada sezonā Latvijas virslīgas hokeja čempionātā tiks sākta tradīcija - katra mēneša vērtīgākā spēlētāja noteikšana un apbalvošana. Labākajam mēneša hokejistam tiek piešķirta piemiņas balva un dāvana no SIA «Amber Ice» un LHF.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu