SOK prezidents pārliecināts par drošību Soču olimpisko spēļu laikā (11)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Starptautiskās olimpiskās komitejas (SOK) prezidents Tomass Bahs arī pēc teroraktiem Volgogradā ir pārliecināts par drošību Soču ziemas olimpiskajās spēlēs, kuras norisināsies februārī.

Bahs nosūtījis līdzjūtības vēstuli Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam saistībā ar svētdien un pirmdien notikušajiem terora aktiem, kad divos teroristu pašnāvnieku sarīkotos sprādzienos Krievijas dienvidrietumu pilsētā Volgogradā bojā gāja 33 cilvēki, bet vairāki desmiti tika smagi ievainoti.

Sprādzienā Volgogradas dzelzceļa stacijā gāja bojā 18 cilvēki, bet pirmdien sprāgstot bumbai trolejbusā, dzīvību zaudēja 15 cilvēki.

Šie teroristu uzbrukumi Krievijas dienvidrietumos pastiprina bažas par drošību februārī gaidāmajās olimpiskajās spēlēs Sočos. Bahs nodēvējot terora aktus par «nicināmiem», taču vēstulē Putinam uzsver, ka ir pārliecināts par drošību Soču olimpiskajās spēlēs.

«Esmu pārliecināts, ka tiks izdarīts viss nepieciešamais, lai sportisti un citi olimpisko spēļu viesi februārī Sočos justos droši,» teikts Baha vēstulē.

Jau ziņots, ka svētdien Volgogradas dzelzceļa stacijā uzspridzinājās teroriste pašnāvniece, bet pirmdien trolejbusā - terorists pašnāvnieks. Domājams, ka abus teroraktus sarīkojuši islāmistu ekstrēmisti no Ziemeļkaukāza.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu