Saderinās golfa zvaigzne Makilrojs un pasaules desmitnieka tenisiste Vozņacki

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Golfa zvaigzne Rorijs Makilrojs un pasaules pirmā desmitnieka tenisiste Karolīna Vozņacki Vecgada izskaņā otrdien paziņoja par saderināšanos.

Gan 24 gadus vecais ziemeļīrs Makilrojs, gan par vienu gadu jaunākā dāniete Vozņacki savās «Twitter» vietnēs ievietoja fotogrāfijas un pavēstīja, ka ir vienojušies par kopīgu nākotni.

«Mana pirmā uzvara 2014.gadā!,» ar haštagu #shesaidyes (viņa teica jā) vēstīja karjerā divos «Major» turnīros uzvarējušais Makilrojs.

«Es teicu JĀ!,» rakstīja Vozņacki, kura pleca traumas dēļ iepriekšējā nedēļas nogalē atsauca dalību Brisbenas turnīrā.

Makilroja un Vozņacki attiecībās 2013.gads bija vētrains, jo jau pirms gada baumoja par viņu saderināšanos, bet vēlāk runāja, ka katrs ir aizgājis savu ceļu. Sportā viņiem abiem aizvadītais gads bija sarežģīts, jo pasaules ranga sestās vietas īpašnieks Makilrojs ASV Profesionālo golferu asociācijas (PGA) tūrē palika bez uzvarām, savukārt Vozņacki izdevās uzvarēt tikai vienā turnīrā Luksemburgā, un Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) reitingā viņa noslīdēja uz 10.vietu.

Janvārī sporta gaitas Makilroju un Vozņacki pašķirs. Golferis startēs turnīros Abūdabī un Dubaijā, bet tenisiste dosies uz Melburnu, kur risināsies Austrālijas atklātais čempionāts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu