Tonijs Kross šokā, ka Mesi apsteidza Noieru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Vācijas nacionālās komandas un Spānijas futbola kluba Madrides «Real» pussargs Tonijs Kross paudis sašutumu, ka vārtsargu Manuelu Noieru cīņā par pasaules labākā spēlētāja balvu apsteidza argentīniešu uzbrucējs Lionels Mesi, kurš ierindojās otrajā vietā.

Par «Ballon d'Or» trofejas jeb Zelta bumbas balvas ieguvēju pirmdien otro gadu pēc kārtas, trešo kopumā kļuva «Real» portugāļu zvaigzne Krištianu Ronaldu, kam sekoja Mesi un Noiers.

«Tas, ka Noiers būs aiz Mesi, ir šokējoša netaisnība,» Sky Sports citēts 25 gadus vecais vācietis. «Gaidīju, ka galvenā cīņa būs starp Noieru un Ronaldu. Manuels pagājušajā gadā bija labākais vārtsargs, Ronaldu labākais laukuma spēlētājs. Izvēlei vajadzēja būt starp viņiem.»

Une photo publiée par Leo Messi (@leomessi) le

Kross uzskata, ka Vācijas valstsvienības un Minhenes «Bayern» kluba vārtsargs bija pelnījis saņemt labākā spēlētāja balvu. «Manuels ir pelnījis kļūt par labāko. Tāpat arī Krištianu,» teica Kross, kas tika iekļauts FIFA simboliskajā izlasē.

Tikmēr Mesi nejūtas sarūgtināts, ka piekāpies Ronaldu. «Man un komandai tas gads bija sarežģīts,» izdevumā France Football citēts Mesi. «Ronaldu balvu nopelnīja. Viņš aizvadīja lielisku gadu.»

Britu «The Guardian» raksta, ka lielu interesi par Mesi pakalpojumiem izrāda Anglijas premjerlīgas klubs Mančestras «United», kas būtu gatavs šķirties no 250 miljoniem eiro.

Mesi ir arī Anglijas čempionvienības Mančestras «City» redzeslokā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu