Televīzijas seja Katerīna Korss piedzīvo stila pārvērtības (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Juris Zaleskis

Stila un modes pazinēja, televīzijas seja, raidījuma «СтильНо» vadītāja Katerīna Korss pāris dienas pirms Jaunā gada piedzīvoja stila pārvērtības. Nu jaunā sieviete zina, ko vilkt mugurā Vecgada vakarā.

Televīzijas seja Katerīna Korss stāsta, ka ikvienam ir skaidrs, ka Vecgada sagaidīšanā viens no būtiskākajiem kritērijiem ir laicīga dāvanu iegāde sev un mīļajiem, sievietes iepērkas ar prieku un ir laimīgas, ka svētku laikā veikalos jāpavada vēl vairāk laika, toties vīriešiem dāvanas sagādā tikai liekas problēmas.

«Lai vai kā, sievietēm ir par vienu problēmu vairāk Vecgada vakarā, ir jāpadomā par frizūru, grimu un vakartērpu, visam ir jābūt augstākajā līmenī, jo ikviena sieviete vēlas justies kā karaliene,» nosaka Katerīna.

Raidījuma «СтильНо» vadītāja Katerīna Korss no saviem kolēģiem dāvanā saņēma stila pārvērtības, lai arī cik dīvaini tas izklausītos. Katerīna pati vada stila un modes raidījumu, pārzina modes tendences, kā arī palīdz raidījuma viesiem atrast piemērotāko apģērbu.

Pateicoties šādai kolēģu dāvanai, pašai raidījuma vadītājai nācās uz savas ādas izjust to, kam viņa pakļauj sava raidījuma viesus.

Vienā no Rīgas populārākajiem skaistumkopšanas saloniem, Katerīna pavadīja pāris stundas, lai iegūtu pilnīgi jaunu tēlu, beigās televīzijas seja izskatījās pēc Holivudas dīvas.

Friziere un grimētāja Diāna Dominika uz jaunās sievietes galvas izveidoja sarežģītu ondulāciju, kura piešķīra Katerīnas jaunajam veidolam romantisku piesitienu.

Grimam Diāna izmantoja vairākas tumšās acu ēnas, kuras lieliski papildināja cita citu un piešķīra acīm dziļumu, un spilgtumu. Acu ēnas kalpoja kā atslēga tik sarežģīta vizuālā tēla izveidē.

Tajā pašā laikā pārmaiņas nebūtu izdevušās tik lieliskas, ja palīgā nesteigtos apģērbu dizainere Elmīra Kakimova, kura ietērpa Katerīnu zīdā un mežģīnēs. Tieši šie materiāli ir 2013. - 2014. gada ziemas aktuālākā modes tendence vakartērpos.

Lai iemūžinātu stila maiņu, talkā steidzās fotogrāfs, kurš iemūžināja Katerīnas tēla maiņu, un nu jaunā sieviete vienmēr spēs atcerēties šo kolēģu dāvanu, vērojot fotogrāfijas.

«Visgrūtāk man bija vērot procesu no malas, ļauties tam, neieteikt nekādas darbības, bet atslābināties un ļauties visam, kas notiek. Priecājos, ka neprotestēju, jo man patīk rezultāts un arī pats process radīja daudz prieka un lielu apmierinājumu. Ir patīkami sajusties kā īstai, lielai dīvai,» smejas Katerīna.

Katerīna saka lielu paldies saviem kolēģiem par lielisko dāvanu, jo ir teiciens - kā aizvadīsi veco gadu, tā sagaidīsi jauno. Sievietei nekas nebūtu pretī nākamajā gadā visu laiku justies kā dīvai un izskatīties lieliski.

Nu Katerīna zina, kāda izskatīsies Vecgada vakarā, pa dienu raidījuma vadītāja apmeklēs šo pašu salonu un ieveidos tieši tāpat matus un uzklās grimu, bet mugurā vilks vienu no abām kleitām, sieviete vēl nav izšķīrusies par liktenīgo sarkano vai seksīgo melno.

«Ikvienai sievietei jaunajā gadā novēlu izveidot pašai savu stilu un izveidot stilam atbilstošu garderobi, jo, tiklīdz tas būs izdarīts, laime personīgajā dzīvē parādīsies pati no sevis,» stingri nosaka Katerīna.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu