LTV rādīs labdarības koncertu «Nāc līdzās Ziemassvētkos!» (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Jau par tradīciju kļuvušo Fonda Nāc līdzās! veidoto svētku labdarības koncertu Nāc līdzās Ziemassvētkos!, kurā piedalīsies ar muzikāliem dotumiem apveltīti bērni un jaunieši ar īpašām vajadzībām, varēsiet redzēt Latvijas televīzijā 29.decembrī 18.20.

Šogad tas būs īpaši krāšņs, jo pirmo reizi tas notiks kopā ar Liepājas simfonisko orķestri Atvara Lakstīgalas vadībā, labāko Latvijas kori Kamēr... Jāņa Liepiņa vadībā un Latvijā iemīļotiem skatuves māksliniekiem - LNO solistiem Kristīni Zadovsku, Ilonu Bageli, Evitu Zālīti, Jāni Apeini, dziedātājiem - Ingu Pētersonu, Zigfrīdu Muktupāvelu, Antru Stafecku, Donu, Ievu Akurateri, Nikolaju Puzikovu, Aiju Andrejevu, Goran Goru, Ati Ieviņu, Ievu Sutugovu un Juri Lasinski.

Mūsu labdarības akcijas mērķis - parādīt, ka ikviens cilvēkbērns šai cilvēku kopumā, ko saucam par sabiedrību, ir vajadzīgs, tam ir sava vieta uz šīs saules, tas var dāvināt citiem daudz prieka un labestības, pat, ja sēž invalīdu ratiņos vai nespēj redzēt vai dzirdēt. Mēs gribam, lai cilvēki kļūtu redzīgāki un dzirdīgāki ne tikai ar ausīm un acīm, bet sirdi.

Fonda Nāc līdzās! patronese, eksprezidente Vaira Vīķe - Freiberga par labestību saka: «Labestība ir kā brīnišķīgs zieds, kuru cilvēku mīlestības dārzā mums katram ir izdevība savā sirdī kopt cauru gadu, pat ziemas augstumā un cauru mūžu - jebkurā vecumā. Un šis labestības zieds brīnumainā veidā vienlīdz atalgo gan tā kopēju, gan saņēmēju un jo vairāk tiek dots, jo vairāk tiek saņemts.»

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu