Latvijas Radio programmas gadumijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Līdz ar jaunās eiro valūtas ieviešanu, šī gadu mija arī Latvijas Radio programmās būs īpaša gan ar svarīgāko gada notikumu apkopojumu, gan tiešraidi no bankas «Citadele», kur tiks izņemta pirmā eiro banknote.

Līdz ar jaunās eiro valūtas ieviešanu, šī gadu mija arī Latvijas Radio programmās būs īpaša gan ar svarīgāko gada notikumu apkopojumu, gan tiešraidi no bankas «Citadele», kur tiks izņemta pirmā eiro banknote.

31.decembra dienā plkst.13:05 Latvijas Radio 1 piedāvās Gada notikumu apskatu par mūsu valsts un iedzīvotāju svarīgākajiem brīžiem 2013.gadā. Savās pārdomās par tiem dalīsies arī uzņēmēja Baiba Rubess, dzejniece un publiciste Liāna Langa un glābējs Juris Blūzmanis. Savukārt plkst.14:10 LR1 skanēs apkopojums par nozīmīgākajiem ārvalstu notikumiem.

Vecgada vakarā plkst. 23:00 «Dienas notikumu apskata» ietvaros, klausītājiem piedāvāsim jaunākās ziņas un reportāžas no Rīgas un citām Latvijas vietām, kur notiek gatavošanās valūtas maiņai, bet 23:50 raidīsim Ministru prezidenta Valda Dombrovska Jaunā gada apsveikumu.

Uzreiz pēc himnas noskanēšanas pusnaktī, LR1 un programmas vadītājs Ansis Bogustovs piedāvās ikvienam baudīt klātesamības sajūtu, tiešraidē stāstot par pirmās eiro banknotes izņemšanu Republikas laukumā, bet naktī plkst.1:00 Ziņu dienesta kolēģi sniegs klausītājiem ieskatu, kā norisinājās eiro sagaidīšanas pasākumus, kāda noskaņa valda un kā tiek veikti pirmie norēķini ar jauno Latvijas valūtu. Jaunākās ziņas būs dzirdamas arī katru apaļo stundu visu Jaunā gada nakti. Savukārt 1.janvārī plkst.7:00 sāks skanēt programma «Labrīt», kuras laikā sazvanīsimies gan ar radio žurnālistiem Latvijas novados, gan atbildīgajām amatpersonām, lai saņemtu informāciju - cik veiksmīgi ir notikusi valūtas nomaiņa Latvijā.

Latvijas Radio 2 kā allaž Jauno gadu sagaidīs uz lustīgas nots, atskaņojot labāko latviešu mūziku. Par jestru noskaņojumu studijā rūpēsies programmu vadītājs Kaspars Mauriņš. Savukārt Latvijas Radio 3 - Klasika pēdējā decembra dienā plkst.12:00 klausieties «Klasikas TOP 10» par nozīmīgākajiem mūzikas dzīves notikumiem, bet īpašai svētku noskaņai plkst.20:50 klausītajiem piedāvāsim Latvijas Nacionālās operas Vecgada koncerta ierakstu ar Elīnu Garanču.

Arī Latvijas Radio 4 - Doma laukums līdz pusnaktij skanēs ziņu izlaidumi par jaunākajām aktualitātēm, bet pirms himnas tieši gadu mijā skanēs premjera apsveikums. Savukārt ar valūtas maiņu saistītās aktualitātes sīkāk analizēs 1.janvāra programmas «Doma laukums» vadītāji no plkst.6:30 - 9:00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu