Blanšetas skaistuma noslēpums - emu tauki

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA/AP/Reuters/Scanpix

Holivudas aktrisei Keitai Blanšetai aprit 45 gadi, un, pateicoties viņas veselīgajai sejas ādai, viņa šajā vecumā izskatās lieliski! Kāds ir aktrises skaistuma noslēpums? Izrādās, sena aborigēnu metode - emu tauki.

Austrāliešu izcelsmes aktrise Keita Blanšeta neslēpj, ka veselās ādas noslēpums ir ilglaicīgs emu tauku lietojums. Blanšeta šo brīnumlīdzekli klāj uz savas sejas jau 13 gadus. Viņas kosmētikas somiņā emu tauki ir neatņemama sastāvdaļa, raksta dailymail.co.uk.

Foto: AFP/LETA/AP/Reuters/Scanpix

Austrālijas aborigēni bija pirmie, kas pamanīja emu tauku ārstnieciskās īpašības. Kā vēsta leģendas, gadsimtiem ilgi aborigēni izmantoja emu taukus visos dzīves gadījumos, jo tie ir universāli. Aborigēni ārstēja ar tiem absolūti visu: svaigas brūces, apdegumus, kukaiņu kodumus, sāpes locītavās, ādas slimības. Pateicoties augstai ādas slāņos iekļūšanas spējai, emu tauki transportē visas balzama sastāvdaļas ādas dziļajos slāņos, pastiprinot to veselīgās īpašības.

Emu tauku dziedniecisko īpašību atklājušas arī dziedātāja Bejonsē, TV dīva Opra Vinfrija, aktrises Šarlīze Terona un Demija Mūra. Emu eļļa maksā līdz pat 3415 eiro.

Vai esi izmēģinājusi šo eļļu?

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu