Ja Zirga gadu sagaidīsim pie TV ekrāniem (37)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LTV1

Televīzijas savus skatītājus priecēs ar vairāku koncertu televīzijas pirmizrādēm, solot muzikāli svinīgu noskaņu gan pašmāju, gan ārvalstu mūziķu izpildījumā.

 
Foto: LTV

LTV programma

31. decembris

Vecgada vakarā pulksten 19.15 LTV1 svētku dāvana skatītājiem - pirmoreiz televīzijas ēterā grupas «Jauns Mēness» uzstāšanās koncertzālē «Palladium», kas pulcēja dažādu paaudžu klausītājus. Grupa izpildīs nozīmīgākos un populārākos skaņdarbus no dažādiem radošās darbības posmiem, vecajām dziesmām, īpaši «Pārcēlājs» un «Pie tevis», iegūstot svaigu elpu un jaunu aranžējumu.

LTV1 aicina skatītājus aizvadīt Veco gadu svinīgā atmosfērā kopā ar pēdējo sešdesmit gadu skaistākajām dziesmām un iemīļotiem mūziķiem pulksten 21.05 svētku koncertā «Dziesmas - leģendas jeb Viss kā pirmoreiz...».

1. janvāris

Pēc Ministru prezidenta Valda Dombrovska un Valsts prezidenta Andra Bērziņa svētku uzrunām un Jaunā gada sagaidīšanas uguņošanas tiešraides svinības pulksten 0.45 turpinās dziedātāja Ivara Pētersona vērienīgais koncertšovs «Back to the Sixties», kas notika par godu mūziķa 45 gadu jubilejai. Koncertā tiks atskaņotas 20. gs. 60. gadu populārākās melodijas, no lirisko mīlas balāžu «zelta» krājuma līdz pat rokenrola klasikai.

1.janvārī pulksten 12.15 LTV1 dāvās iespēju vērot tradicionālo Vīnes filharmoniķu Jaungada koncertu. Krāšņais muzikālais uzvedums ar skaistajiem Johana Štrausa valšiem vienā no pasaulē trim labākajām akustiskajām koncertzālēm, Vīnes filharmonijas orķestra mājvietā - Vīnes Musikverein Lielajā zālē - notiek jau kopš 1939. gada, un biļetes uz to ir tik pieprasītas, ka rezervējamas gadu iepriekš. Šogad koncerts tiks translēts 80 pasaules valstīs, pie orķestra diriģenta pults redzēsim pasaulslaveno Danielu Barenboimu.

Pulksten 21.20 sirsnīgs muzikāls piedzīvojums - fonda «Viegli» koncerts «Vakars. Pietura. Jasmīns», kurā uzstāsies mūziķi Renārs Kaupers, Jānis Holšteins-Upmanis, Māra Upmane-Holšteine, Raimonds Gusarevs (El Mars) un Jānis Šipkēvics jaunākais.

 
Foto: AFP /LETA

LTV7 programma

31. decembris

LTV7 Jaunā gada sagaidīšanas programmā iekļauti pašmāju un starptautiski pazīstamu mūzikas zvaigžņu koncerti. 31.decembrī pulksten 19.15 LTV7 piedāvās Intara Busuļa un Abonementa orķestra koncertu «CitāC».

Pulksten 21.35 koncertfilmu «Coldplay Live: 2012» ar slaveno britu rokgrupu, savukārt pulksten 22.45 muzikālo programmu «Viesības ar Laionelu Ričiju».

1. janvāris

00.45 koncertfilma ar Robija Viljamsa uzstāšanos Tallinā. Koncertfilmu un dokumentālo filmu par Robija Viljamsa fanu ceļojumu uz Tallinu būs iespēja vērot arī pa dienu, pulksten 15.00.

Jaunā gada pirmajā dienā pulksten 21.25 LTV7 demonstrēs dokumentālo filmu par daudzu pasaules meiteņu elka, dziedātāja Džastina Bībera 2012. gada koncertu Oslo.

 
Foto: TVNET

TV3 programma

31. decembris

TV3 Ziņu komanda veidos īpašu raidījumu 31.decembra vakaram, kas šajā īpašajā reizē būs veselu stundu garš. Raidījuma ietvaros varēs atskatīties uz 2013.gada notikumiem, kas kopumā gadu iekrāsojuši visai drūmu – latviešu tauta zaudēja izcilo dzejnieku Imantu Ziedoni, sabruka Liepājas Metalurgs, liesmas nopostīja Rīgas pili. Un, protams, melnā ceturtdiena - Zolitūdes traģēdija, kas gruvešos apraka 54 dzīvības. Tam sekoja visu laiku ilgākā valdības vadītāja demisija. Arī citur pasaulē šo gadu iezīmējušas daudzas nelaimes un dramatiski notikumi. TV3 Ziņu komanda ieskatīsies arī jaunajā gadā, kas ienesīs daudz jaunumu - jauna nauda, jauna valdība un parlaments. Kopā ar TV3 Ziņām atskatieties uz aizvadīto un ienāciet jaunajā gadā 31.decembrī 19:00 kanālā TV3!

31.decembrī 20:00 raidījums Bez Tabu īpašā apbalvošanas ceremonijā pasniegs Gada balvas godprātīgākajām un apzinīgākajām amatpersonām, kuras ar savu darbu un rīcību ir devušas neatsveramu ieguldījumu valsts attīstībā un izaugsmē. Daudzi teiktu, ka Latvijā tādu cilvēku nav, tomēr tā vis nav - Bez Tabu atklās un apbalvos varoņus!

Vakarā 21:00 būs baudāmi muzikāli priekšnesumi un sastopamas dažādas televīzijas personības koncertā TV3 jubilejas zelta mirkļi. Par lielisku atmosfēru rūpēsies Baiba Sipeniece-Gavare un koncerts būs kā TV3 15 gadu retrospekcija ar pozitīvām emocijām visa vakara garumā. Gadu mijā varēs ieklausīties Valsts prezidenta Andra Bērziņa uzrunā un izbaudīt krāšņo svētku salūtu.

1. janvāris

Pirmajā jaungada dienā TV3 skatītājus sagaida īpaša programma, un īpaši izceļams raidījums Bez Tabu, kas ar 1.janvāri sāks jaunu dzīvi ar jaunu apņemšanos un jaunu izaicinājumu. Bez Tabu īpašā rubrikā stāstīs par dažādiem cilvēkiem, kas vēlas piepildīt savu Jaunā gada apņemšanos - nomest lieko svaru. Visa mēneša garumā raidījums sekos līdzi, kā izraudzītajiem dalībniekiem veicas. Protams, tiks pieaicināti arī attiecīgās jomas speciālisti kā dietologi, svara vērotāji un sporta treneri. Uzziniet, kā veiksies dalībniekiem, raidījumā Bez Tabu no 1.janvāra darba dienās 19:30.

Jaunais gads sāksies ne tikai ar jaunu apņemšanos, bet arī lielisku dāvanu - Trīs musketieru 3D televīzijas pirmizrādi, kas veidota pavisam nesen, 2011.gadā. Galvenās lomas atveido aktieri Logans Lermans, Mila Jovoviča, Orlando Blūms, Metjū Makfadens un Luks Evanss. Filma ir klasiskais stāsts par to, kā karstgalvis D’Artanjans apvieno spēkus ar trīs leģendārajiem musketieriem, lai neļautu apburošajai dubultaģentei Milēdijai un viņas ļaunajam patronam iekarot Francijas troni un ievilkt Eiropu karā. Izbaudiet filmas Trīs musketieri 3D pirmizrādi 20:13.

 
Foto: AFP /LETA

LNT programma

31. decembris

Šis gads atstās nospiedumu Latvijas vēsturē ar dažādiem spilgtiem notikumiem politikā, ekonomikā, kultūrā, sportā, sadzīvē un citās jomās. Visu šo gadu cilvēki aizvadīja eiro gaidās, tika baudīti prieka mirkļi par sportistu panākumiem pasaulē, notika pašvaldību vēlēšanas, Ministru prezidents Valdis Dombrovskis pārspēja līdzšinējo valdības vadītāju uzstādītos rekordus par ilgāk premjera krēslā bijušo politiķi, līdz paziņoja par savu demisiju, tāpat ikviens varēja sekot kaislībām varas gaiteņos un Nacionālajā operā, kā arī cīņām par Rīgas sabiedriskā transporta biļešu cenām. Ziņu dienesta žurnālisti apkopos atbildes, un tās LNT Ziņu Vecgada notikumu speciālizlaidumā pavēstīs vadītāji Ilze Dobele un Haralds Burkovskis. Nenokavējiet LNT Ziņu Vecgada specizlaidumu 31.decembrī 20:00.

Vecgada vakarā, 31.decembrī 11.novembra krastmalā un tiešraidē kanālā LNT norisināsies vērienīgs koncerts un jaunā gada sagaidīšana. Ar muzikālu koncertprogrammu uz lielās Jaungada skatuves uzstāsies Lauris Reiniks, īsi pirms gadu mijas uzmundrinās rokenrola karaļi grupa Keksi, kā arī skatītājus pozitīvi uzlādēs leģendārās grupas Zodiaks priekšnesums. Tāpat koncertā piedalīsies labākie Latvijas dīdžeji un dejotāji. Šo īpašo tiešraidi vadīs LNT raidījuma 900 sekundes vadītāja Kristīne Garklāva un LNT projekta Dziedošās ģimenes vadītājs J.Auzāns. Jaunajā gadā sveiks Latvijas prezidents Andris Bērziņš un bijušie Latvijas prezidenti. Sagaidot 2014.gadu, kopīgi tiks dziedāta Latvijas valsts himna. Lai gads iesāktos ar pozitīvām emocijām, tiks pārraidīta arī svētku uguņošana.

1. janvāris

Gadu mijas naktī Latvijas iedzīvotājus gaida vēl kāds īpašs notikums - naudas maiņa Latvijā. Svinīgajai eiro ieviešanai veltītajiem pasākumiem varēs sekot līdzi tiešraidē kanālā LNT. Oficiālajā eiro ieviešanas vietā pulcēsies Latvijas augstākās amatpersonas, kuras kopā ar visiem LNT skatītājiem sagaidīs vēsturisko brīdi - kā no bankomāta tiek izņemtas pirmās eiro banknotes. Saistībā ar eiro ieviešanu svinīgas uzrunas teiks gan Latvijas, gan Igaunijas amatpersonas, kā arī sveicienus sūtīs Eiropas lielāko valstu vadītāji. Jaunā, 2014.gada, 1.janvārī LNT Ziņu dienests īpašos speciālizlaidumos visas dienas garumā analizēs eiro ieviešanas gaitu un informēs par visām ar naudas maiņu saistītajām aktualitātēm Latvijā. Kā pirmais no specizlaidumiem gaidāms 900 sekunžu raidījums 9:00. Savukārt tās pašas dienas vakarā LNT Ziņu dienesta īpaši veidotā raidījumā Eiro jautājums skatītājiem būs iespēja saņemt atbildes uz visiem ar eiro ieviešanu saistītajiem, bet vēl neskaidrajiem jautājumiem.

Vakarā LNT skatītājiem tiks pasniegta īpaša dāvana - varēs izbaudīt televīzijas pirmizrādi filmai Volstrīta: Nauda nekad neguļ. Tā nominēta balvai Zelta Globuss un stāsta par bijušo Volstrītas karali Gordonu Geko, kurš pirms astoņiem gadiem tika apsūdzēts krāpšanā un naudas atmazgāšanā un pamet Federālās labošanas iestādes kā pavisam cits cilvēks. Neviens viņu nesagaida, un paša meita ar viņu vairs nesarunājas. Tikmēr Volstrītā uzausuši jauni spīdekļi - jaunais un atjautīgais mākleris Džeks Mūrs pelna miljonus sava darbaudzinātāja kompānijas Keller Zabel Investments labā. Kad baumu vilnis par parādiem burtiski iznīcina šo kompāniju, Džeks dodas uz lekciju, kurā Gordons Geko reklamē pats savu jauno grāmatu Vai alkatība ir laba?. Abi Volstrītas karaļi noslēdz vienošanos. Skatieties televīzijas pirmizrādi Volstrīta: Nauda nekad neguļ 1.janvārī 21:05.

 
Foto: publicitātes

TV6 programma

31. decembris

TV6 aicina Jauno gadu sagaidīt ar vērienu, ar skaistiem un dārgiem auto, kā arī atklātiem un šarmantiem vadītājiem. TV6 ļaus izbaudīt varenu izklaidi ar Gāzi grīdā trīs dienu garumā. Viss sāksies 30.decembrī 13:50, kad TV6 skatītājiem tiek dāvināts pusotru stundu garš Gāzi grīdā. Indijas speciālizlaidums, kurā Džeremijs Klārksons, Ričards Hamonds un Džeimss Mejs dosies braucienā uz bijušo Anglijas koloniju Indiju. Šajā pašā dienā no 15:35 līdz pašam vakaram varēs skatīties Gāzes grīdā 17.sezonu, kurā tiks rīkoti traki eksperimenti un sacensības. 31.decembrī celieties ar Gāzi grīdā un vērojiet to visas dienas garumā.

Komentāri (37)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu