«Mogo» komanda grauj HK «Kurbads» un atgriežas līderpozīcijās

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

HK «Mogo» sestdien ar 8:1 Ogrē sagrāva turnīra līderus HK «Kurbads» un pēc īsa pārtraukuma atgriezās pirmajā vietā turnīra tabulā.

Vladimirs Mamonovs uzvarētājiem izcēlās ar vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm, divus vārtus guva Ronalds Cinks, kurš izdarīja arī rezultatīvu piespēli. Ar diviem vārtu guvumiem šajā spēlē izcēlās arī Elviss Želubovskis.

HK «Zemgale»/LLU ar 7:3 viesos uzvarēja HASC «Jūrmala». Ar vārtiem un divām piespēlēm uzvarētājiem izcēlās Viktors Jasjonis, bet Māris Miesis guva divus vārtus.

HS «Rīga/Prizma» arī viesos ar 10:3 pieveica «Ogre/Sāga 97» komandu. Pa diviem vārtiem un divām piespēlēm uzvarētājiem guva Edgars Kurmis un Viktors Lobačovs, pa diviem vārtiem un piespēlei - Vitālijs Hvorostiņins un Mihails Kokļins, bet Krišs Grundmanis izdarīja trīs piespēles.

HK «Mogo» tagad ir 49 punkti pēc 21 spēles, par vienu punktu vairāk nekā HK «Kurbads» hokejistiem. Trešais ar 40 punktiem 20 spēlēs ir HK «Liepāja». Tālāk seko HK «Zemgale»/LLU ar 34 punktiem (20 spēlēs), HS «Rīga/Prizma» - 32 (20), «Ogre/Sāga 97» - 9 (21) un HASC «Jūrmala» - 4 (21).

LČ hokejā virslīgā: HK «Kurbads» - HK «Mogo» 1:8 (0:2, 0:3, 1:3)

HASC «Jūrmala» - HK «Zemgale»/LLU 3:7 (0:2, 3:3, 0:2)

«Ogre/Sāga 97» - HS «Rīga/Prizma» 3:10 (2:1, 1:4, 0:5)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu