Slavenības publisko Ziemassvētku fotogrāfijas (59)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Ziemassvētki ir pienākuši, tāpat kā ikviens no mums, arī slavenības priecājas par svētkiem un dažādos sociālajos tīklos ievieto savas svētku fotogrāfijas, lai ikvienam parādītu, kā viņiem ir gājis svētku dienā.

Foto: Facebook

Grupa «Double faced eels» Ziemassvētku laikā ir paspējuši apmeklēt lielveikalu un nofotografēties kopā ar Ziemassvētku vecīti. Atliek vien cerēt, ka grupas solists Marka parāva vecīti aiz bārdas, lai saprastu, vai tas ir īstais Ziemassvētku vecītis.

Foto: Facebook

Dziedātāja Diāna Moon portālā «Facebook» ievietojusi fotogrāfiju, kurā redzama rotājam Ziemassvētku eglīti, mūziķe neatkāpjas no bērnībā iemācītām lietām un joprojām pati savām rokām rotā svētku eglīti, tādā veidā iegūstot svētku noskaņojumu.

Foto: Facebook

Dziedātājai Laurai Railai svētku noskaņu palīdz iegūt ģimenes mīlulis suņuks un mikipele, kura ietērpta Ziemassvētku vecīša tērpā. Hmm, iespējams, Ziemassvētku vecītis patiesībā ir mikipele?

Foto: Facebook

Mūziķis Miks Dukurs kopā ar sievu Lauru Dukuri labprāt fotografē paši sevi, jo, kas gan par Ziemassvētkiem mūsdienu tehnoloģiju laikmetā bez svētku «selfija»?

Foto: facebook.com

Ziemassvētkos režisors Miks Ozoliņš savai mazajai meitiņai mācīja dāvināšanas un dāvanu saņemšanas prieku, lai mazā, vienmēr smaidošā meitenīte jau no bērna kājas saprastu, cik būtiski ir prast otram dot un no otra ņemt.

Foto: facebook.com

Kopš atgriešanās no Kipras dziedātāja Sandija Vīgante ļoti daudz laika pavada ģimenes lokā. Arī Ziemassvētkos dziedātāja apmeklēja savas māsas baleta skolas pasākumu, lai atbalstītu māsu, ar kuru Sandijai ir ļoti labas attiecības.

Foto: Facebook

Populārais Latvijas un Lietuvas dziedātājs Lauris Reiniks Ziemassvētkus pavadīja Tērvetē savu vecāku, māsas Rūtas, dejotājas Aleksandras Kurusovas un viņas mīļotā cilvēka kompānijā.

Foto: facebook.com

Dziedātāja Māra Katarska izvēlējās Ziemassvētkus svinēt kopā ar savu puisi Ralfu Kociņu. Pārītim bija romantiski Ziemassvētki.

Foto: Facebook

Dziedātāja Elli U Ziemassvētku laikā atradās Maskavā, tālu prom no mājām, kā saka pati dziedātāja, šajā gadā svētki pagājuši, atrodoties lidmašīnā.

Foto: facebook.com

Toties grupas «Instrumenti» dalībnieks Reinis Sējāns Ziemassvētkus pavadīja ar interesantu cepuri galvā, puisis iejutās brieža Rūdolfa ādā. Puisim ar humora izjūtu viss kārtībā, un Ziemassvētku vecītim vienmēr ir vajadzīgi palīgi.

Foto: facebook.com

Dziedātāja Adelly jau mēnesi atrodas Amerikā, tur nosvinēti arī svētki. Fotogrāfijā jaunā dziedātāja neslēpj savu priecīgo smaidu, tātad ir iespējami arī priecīgi Ziemassvētki, atrodoties tālu prom no mājām. Jauniete devusies uz Ameriku, lai sāktu mūziķes karjeru.

Komentāri (59)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu