Kļaviņam jauna mūzikas producentu kompānija un sirdsdāma (39)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Skandālists, pianists un televīzijas šova «O!Kartes skatuve» dalībnieks Ivars Kļaviņš tieši pirms Ziemassvētkiem prezentēja savu mūzikas producentu kompāniju ar interesanto nosaukumu «Miau promotion».

Ideja izveidot mūzikas producentu kompāniju radās pašam Ivaram un viņa draugam Kristapam Strēlem, jaunieši pamanīja, ka ļoti daudzi mūziķi lauza galvu, kā sakārtot lietas ar Valsts ieņēmumu dienestu, kā sakārtot koncertu finansiālo pusi, kā sakārtot grāmatvedību, puišu producentu kompānija to visu piedāvā izdarīt mūziķu vietā.

«Mūziķa uzdevums nav stresot par to, kā saorganizēt videoklipa filmēšanu, dziesmas ierakstu, par to jārūpējas cilvēkam, kura pienākums tas ir, gluži tāpat ar finansiālo pusi, nokļūšanu koncertos. Mūziķa uzdevums ir atnākt, skaisti nodziedāt un nestresot. Cik Latvijas mūziķu ir priviliģēti un var atļauties šādas ekstras? Neviens. Lūk! Mēs būsim pirmie, kas piedāvās šādas iespējas,» pārliecinoši nosaka Ivars.

Ivars uzskata, ka daudzi cilvēki domā, ka būt par mūziķi ir hobija lieta, ka tas nav darbs, pianists tam nepiekrīt un vēlas savu sirdslietu saukt arī par darbu.

«Es šādiem cilvēkiem nelaipnā balsī paskaidroju, ka jebkurš normāls cilvēks vēlas patstāvīgu dzīvesvietu, mūziķis arī ietilpst kategorijā – normāls cilvēks! Dzīvesvieta maksā naudu, jebkurš normāls mūziķis vēlas, lai viņam ir automašīna, arī tā maksā naudu, nemaz nerunājot par automašīnas apkopi un benzīnu! Neaizmirsīsim, ka arī mūziķim ir labi jāizskatās, pat apakšbikses maksā vismaz piecus latus! Par kurpēm un uzvalkiem nemaz nerunāsim. Uzskatu, ka ar mūziku to visu var iegūt,» skaidro Ivars.

Prezentācijas pasākums norisinājās Jelgavā, kur Ivars pulcēja kopā savs draugus, muzikālos paziņas un pielūdzējus. Puisis klusi pačukst, ka viena no pasākuma apmeklētājām ir viņa knapi astoņpadsmit gadus sasniegusī meitene. Dziedātājs neatklāj, kura ir laimīgā jauniete, bet iesaka ikvienam ieskatīties kopbildē un mēģināt saskatīt, kura ir tā meitene, kas viņam palīdz saglabāt jaunību.

Pasākuma viesiem bija iespēja nobaudīt visdažādākās uzkodas, iedzert tēju, šampanieti un sveikt jauniešus ar biznesa ideju un uzņēmuma izveidi. Lielu daļu uzkodu, speciālo cepumiņu ar «Miau promotion» simboliku cepa paši pasākuma rīkotāji, gluži tāpat kā izlaidīgās svētku šokolādes kūkas.

Viesiem bija iespējams vērot dažādus muzikālus priekšnesumus no paša Ivara puses, piepalīdzot dažādiem mūziķiem un draugiem, tādiem kā Aleksandrs Ozols, Reinis Ašmanis, Lolita Novikova, Andris Kivičs un Edgars Balodis.

Pasākuma organizētāji bija parūpējušies par skaistu mūziku, kā arī par pārsteidzošu uzvedumu kopā ar Lolitu Novikovu, Andri Kiviču un Edgaru Balodi.

Beidzoties oficiālajai prezentācijas daļai, viesiem bija iespēja muzicēt kopā ar nosauktajiem mūziķiem, spēlēt instrumentus, dziedāt un lieliski pavadīt vakaru.

Komentāri (39)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu