Ceļvedis: tramvajā bez biksēm, Bočelli, ziemas vakari muzejā un zoo

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Nu ko, mīlīši, - vecais gads godam aizvadīts un rutīna arīdzan palēnām atgriežas mūsu ikdienā. Tomēr tas nenozīmē, ka dzīve tapusi pelēkāka. Ielūkojies brīvdienu ceļvedī un izlem - klausīsies dievišķajā tenora Bočelli balsī, brauksi ar tramvaju bez biksēm vai ziemas tumsas melnumā blandīsies pa zoodārzu!

NOTIKUMI

Pirmo reizi Rīgā «Bez bikšu brauciens» tramvajā

Foto: publicitātes

Tirdziņš Kalnciema kvartālā

Foto: publicitātes


Ziemas vakari Brīvdabas muzejā un Ziemas naktis zoodārzā

Foto: publicitātes

Atstāj pilsētā steigu, nevaļu, spožos veikalus, ikdienas rūpes un dodies uz Ziemas naktīm zoodārzā izbaudīt mieru, svaigu gaisu, dzīvnieku tuvumu un viņu sagādātos vakara pārsteigumus! Iekštelpu ekspozīcijas atvērtas līdz plkst. 20.30. Apmeklētāji pa naksnīgi izgaismotajām zoodārza takām varēs klejot līdz pat plkst. 21.00. Zoodārza kases strādā no plkst. 10.00 līdz plkst. 19.00. Vakaros, pērkot ieejas biļeti plkst. 16.00-19.00, tā katram apmeklētājam maksā tikai 2 EUR.

Bez maksas snovborda parks bērniem

Janvārī Rīgā jau atkal bērnus priecēs Burton bērnu snovborda parks Riglet Park. Šī ir iespēja bērniem no 3 līdz 8 gadu vecumam spert savus pirmos soļus snovbordā, saprast — patīk vai nepatīk, sanāk vai nesanāk. Tas viss, protams, Burusports darbinieku un bērnu vecāku uzraudzībā. Darba laiks no plkst. 11:00 līdz plkst. 15:00.

Burton Riglet Park at Burusports from BURUSPORTS on Vimeo.

KONCERTI

Rīgā šomēnes uzstāsies Andrea Bočelli

Foto: publicitātes

Liepājā uzstāsies «Pete Anderson & The Swamp Shakers»

Foto: publicitātes

Sestdien Liepājā uzstāsies «Rīgas Modes»

Foto: publicitātes

Grupas «Pyro Trees» koncerts

Foto: publicitātes

IZRĀDES

Džilindžera «Saules bērni»

Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu