Rasels Krovs uzskata, ka aktrisēm jābeidz karot ar vecumu un jāsamierinās

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktierim Raselam Krovam nav problēmu izteikt publiski savas domas par aktrisēm un viņu centieniem saglabāt mūžīgo jaunību. Aktieris uzskata, ka sievietēm ar cieņu būtu jānoveco un jāspēlē vecumam, ne uzlabotajam izskatam atbilstošas lomas.

Par pašu jaukāko filmu industrijā aktieris Rasels Krovs uzskata faktu, ka darbu kameras priekšā var saglabāt jebkurš aktieris līdz pat lēmumam nefilmēties, jo ir tik daudz dažādu vecumu tēlu, lomu.

Aktieris uzskata, ka tas ir skumji, ka sievietes 40, 45, 48 un vēl lielākā vecumā nespēj saprast, kāpēc viņām nepiedāvā tās pašas lomas, kuras spēlē 21 gadu vecas aktrises, un nespēj ar godu pieņemt sev atbilstošas lomas.

Krovs kā labus piemērus min aktrises Helēnu Mirenu un Merilu Strīpu, kuras izskatās atbilstošas vecumam un saņem lieliskas lomas, jo viņas ciena par to, ka viņas uzdrīkstas būt viņas pašas.

Aktieris arī piemetina, ka pats saprot, ka vairāk viņam nenospēlēt «Gladiatora» lomu un viņš ir mierā ar to.

To pašu aktieris iesaka sava gada gājuma aktrisēm, samierināties, nevis nostādīt sevi muļķu lomā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu