Vitnijas Hjūstones ģimene neierodas uz biogrāfiskās filmas pirmizrādi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu mūzikas dīvas Vitnijas Hjūstones ģimene neieradās uz televīzijas filmas «Whitney» pirmizrādi, kurā attēlota dziedātājas spožā karjera un vētrainā privātā dzīve.

«Tā bija ģimenes izvēle un lēmums. Viņi negribēja būt iesaistīti,» sacīja filmas režisore Andžela Baseta.

«Taču viņiem par to nebija sakāms nekas slikts,» viņa norādīja. «Dažkārt klusēšana ir zelts.»

Pirmizrāde norisinājās Peilija mediju centrā Beverlihilsā, kas ir tikai viena kvartāla attālumā no viesnīcas, kuras istabā 2012.gada februārī nomira 48 gadus vecā Hjūstone.

Uz pasākumu bija ieradušies vairāki Hjūstones draugi un kolēģi. To vidū bija kādreizējais basketbolists Maģiskais Džonsons, mūzikas producents Deivids Fosters un R&B dziedātājs Smokijs Robinsons.

Baseta un Hjūstone piedalījās 1994.gada kinofilmā «Waiting to Exhale», par ko Basetai saglabājušās gaišas atmiņas. «Man bija pieredze, kā tas ir - būt viņas tuvumā,» skaidro Baseta. «Atmiņas palīdzēja man izveidot šo filmu.»

Bez Hjūstones ģimenes piekrišanas nebija iespējams filmā izmantot Hjūstones oriģinālos ierakstus, tāpēc dziesmas tajā iedziedājusi mūziķe Debora Koksa.

«Es zināju, ka mani vērtēs ļoti kritiski. Visi gribēs mani nopelt. Taču nedariet tā. Es nāku ar mīlestību,» ar smaidu uz lūpām sacīja Koksa.

Galveno lomu televīzijas filmā spēlē aktrise un modeļu šova «America's Next Top Model» dalībniece Jaja Dakosta.

Filma tiks demonstrēta 17.janvārī televīzijas kanālā «Lifetime».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu