Privāts uzņēmums gada laikā jau ieguvis zināmu popularitāti

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Košas krāsas, teicama kvalitāte, ekoloģiski izejmateriāli – tādi ir bērnu apģērbu zīmola EcoEmi apģērbi kustīgajiem un zinātkārajiem mazuļiem un bērniem līdz 8 gadu vecumam.

EcoEmi ir ģimenes uzņēmums, kas izveidots pēc trešā bērna piedzimšanas. Pērn septembrī uzņēmums nosvinēja savu pirmo dzimšanas dienu, taču gada laikā ir paveikts daudz – izveidota mājas lapa un e-veikals, iekārtota mājīga darbnīca Rēzeknes Biznesa ideju viesnīcā Maskavas ielā 22, izveidota sadarbība ar vairākiem eko preču un bērnu preču veikaliem Latvijā un ārpus tās, un vissvarīgākais – gūta atzinība un labas atsauksmes no klientiem!

EcoEmi produkti tiek izstrādāti un ražoti ar rūpēm un mīlestību pret bērniem un apkārtējo vidi. Uzņēmums aug kopā ar saviem bērniem, un tieši viņi ir galvenais iedvesmas avots! Katrs apģērba modelis tiek rūpīgi pārdomāts, lai apģērbs būtu ne tikai dizainiski skaists, bet arī funkcionāls, dabīgs, elpojošs, neradītu alerģijas un būtu ērts un neierobežotu kustību brīvību!

Foto: Publicitātes foto

Bērnu apģērbu ražošanā EcoEmi izmanto tikai bioloģiski audzēto organisko kokvilnu, kas audzēta un ražota, neizmantojot kaitīgās ķīmijas, kas nozīmē – tā ir maiga pret mazuļa jutīgo ādu. Tīrās un dabiskās šķiedras ļauj mazuļa ādai elpot! Visi audumi tiek iepirkti no starptautisko GOTS (Global Organic textil standart) sertifikātu saņēmušiem uzņēmumiem, šobrīd galvenokārt no Vācijas.

Kāpēc tieši organiskā kokvilna, un ar ko tā atšķiras?

Foto: Publicitātes foto

Tradicionālās kokvilnas audzēšanā tiek izmantoti visdažādākie pesticīdi! Vai zinājāt, ka viena T-krekla izgatavošanai nepieciešamā kokvilnas daudzuma izaudzēšanai un apstrādei tiek izmantots aptuveni 150 g dažādu ķīmisku vielu?! Uzvelkot šādu apģērbu, ar asinsrites starpniecību šīs ķīmiskās vielas caur ādu nonāk visā ķermenī – arī iekšējos orgānos! Un tādējādi tiek ļoti nodarīts pāri bērniem, jo viņi apģērbu bieži vien bāž arī mutē! Bērna plānā, maigā un jutīgā āda daudz labāk uzsūc ķīmiskās vielas, bet bērna imūnsistēma vēl nav tik stipra, lai cīnītos pret šīm visām ķimikālijām!

Izvēloties organisko kokvilnu, mēs ne tikai sniedzam to labāko sev un savam mazulim, bet arī atbalstām ilgtspējīgu lauksaimniecības praksi, samazinot mūsu zemes piesārņošanu un paaugstinot mūsu veselības kvalitāti.

Foto: Publicitātes foto

GOTS sertifikāts apliecina, ka organiskā kokvilna audzēta, nelietojot pesticīdus, mākslīgo mēslojumu vai citas ķimikālijas, kas rada nopietnas ekoloģiskas problēmas gan cilvēkiem, gan dabai. Organiskās kokvilnas šķiedras ražošanas procesā tiek izmantotas videi draudzīgas tehnoloģijas, dzijas balināšanai neizmanto hloru, savukārt šķiedras krāsošanai tiek izmantotas tikai dabiskās krāsvielas.

Iemesls, kāpēc EcoEmi savas produkcijas ražošanai izmanto tieši organisko kokvilnu, ir arī tās augstā kvalitāte – audumi ir izturīgi, mīksti un patīkami ādai. Apģērbi no organiskās kokvilnas ir droši mazgājami veļas mazgājamajā mašīnā - iztur augstu temperatūru un mazgāšanas līdzekļu sastāvdaļas, kā arī iztur augstu gludināšanas temperatūru. Līdz ar to apģērbs no organiskās kokvilnas ir ne tikai bērnam ekoloģisks, drošs un videi draudzīgs, bet arī viegli un ērti kopjams, kas jo īpaši svarīgi tieši bērnu apģērbiem, jo bērni ir tik zinātkāri un kustīgi!

Foto: Publicitātes foto

EcoEmi produkcijas klāstā ir apģērbi mazuļiem un bērniem līdz pat astoņu gadu vecumam – dažādi jaundzimušo komplekti, rāpulīši, bodī, kombinezoni, cepurītes, kleitas, svārki, bikses, jakas utt. Uzņēmums ļoti lepojas ar to, katra apģērba vienība ir radīta Latvijā un ir prasmīgu, kvalificētu un pieredzes bagātu meistaru roku darbs! Produkcijas klāstā ir arī dažādi adījumi un tamborējumi – adītas sedziņas, jaciņas, cepurītes, zeķītes, kas sasildīs mazuli vēsākā laikā. Tas viss ir 100% roku darbs un izgatavots no 100% dabīgiem, ekoloģiskiem materiāliem!

Šobrīd EcoEmi apģērbus var iegādāties e-veikalā www.ecoemi.lv, kā arī pie sadarbības partneriem, piemēram, veikalā Maijiņa Ādažos, Unce eko un dabas lietas Mārupē, Eņģelītis.lv, Mazputniņš, Rozes bode, Abra, Otīlijas kundze u.c. veikalos Rīgā.

EcoEmi apģērbus šomēnes var iegādāties ar 15% atlaidi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu