Tērvetes dabas parks īpaši izgaismots ziemas viesiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Tērvetes dabas parka Pasaku bānītis ieguvis pavisam jaunu izskatu un apžilbina ikvienu, kas to ierauga - pa Tērvetes dabas parka ceļiem tas kursē starojošs, pauda Tērvetes dabas parka Informācijas centra vadītāja Laura Zalcmane.

Viņa skaidroja, ka «Mammadaba» aicina un AS «Latvijas Valsts meži» dāvā visiem dabas draugiem bezmaksas iespēju Tērvetes dabas parku apmeklēt arī pēc darba laika. Tāpat nav jāsatraucas, ka dienas ir īsas un ātri satumst, jo vairākas takas Tērvetes dabas parkā vakarā ir izgaismotas līdz plkst.20.

Lai arī ziema šogad nometusi pūkaino sniega villaini, Tērvetes dabas parkā valda īsta Ziemassvētku burvība un noskaņa. Tērpies greznās gaismu rotās, Pasaku bānītis vizina parka apmeklētājus un ļauj tiem sajust īpaši burvīgu Ziemassvētku noskaņu. Braucieni notiek katru dienu no plkst.10 līdz plkst.17.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu