Berlīnē demonstrēs «Nymphomaniac» necenzēto versiju (34)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Februārī Berlīnes kinofestivālā demonstrēs skandalozā dāņu režisora Larsa fon Trīra filmas «Nymphomaniac» necenzēto versiju, piektdien paziņoja pasākuma rīkotāji. Festivālā tiks izrādīta divarpus stundas ilgā pirmā daļa, bet ne otrā, kas ir aptuveni trīs stundas ilga.

No 25.decembra kinoteātros būs skatāmas abu daļu saīsinātās versijas, kas ir attiecīgi vienu stundu un 50 minūtes un divas stundas garas.

Vēl neiznākusī filma ieguvusi skandalozu slavu daudzo kailskatu un seksa ainu dēļ, taču pagaidām to redzējuši un novērtējuši pavisam nedaudz kritiķu.

«Berlināles auditorija būs pirmā, kas redzēs «Nymphomaniac» pirmās daļas garo, necenzēto versiju,» paziņoja kinofestivāla direktors Dīters Kosliks. «Larss fon Trīrs, kurš Berlinālē pirmoreiz viesojās 1984.gadā, atgriezies ar šo filmu. «Nymphomaniac» estētika ir iespaidīga un radikāla.»

Festivāla rīkotāji kinolenti raksturo kā «mežonīgu un dzejisku» stāstu par sievietes seksualitāti no dzimšanas līdz 50 gadu vecumam.

Filmā «Nymphomaniac» galveno lomu spēlē aktrise Šarlote Geinsbūra, un tajā piedalās arī Šaija Labafs, Kristians Sleiters, Džeimijs Bells, Uma Tūrmane un Vilems Defo.

Berlīnes kinofestivāls tiks atklāts 6.februārī ar amerikāņu režisora Vesa Andersona filmu «The Grand Budapest Hotel». Pasākums noslēgsies 16.februārī.

Komentāri (34)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu